Har haft en sån där dag när jag upplever mig ha världens bästa jobb. Det är skönt också att veta att nu är det bara några timmar kvar till sista dagens jobb för den här veckan och sedan är det studier i Västerås med hotell och trevligheter imorgon.

Nu ska jag fortsätta arbetsdagen! Vi hörs senare!

44 kommentarer

  1. Så härligt med dagar när man känner att man har världens bästa jobb. Händer mig också ibland. Passa på och njut.:)

  2. Lät som en riktig härlig dag du hade. Och vad trevligt att se fram emot hotellövernattning med trevligheter nu i juletider. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa