Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Nyårsafton 2017.

Igår var det då nyårsafton 2017. Jag firade in det nya året tillsammans med William, Björn, Björns syster och hennes pojkvän. Vi var hemma hos Björn och alla hade något vi skulle fixa med inför kvällen. Björns syster och hennes pojkvän stod för förrätten. Den var jättegod, lite bröd med massor av goda grönsaker och två väldigt goda såser till.

Till huvudrätt så hade Björn och William fixat med kött och rotfrukter som varit i lergryta. Eftersom jag inte äter kött fick jag desto mer rotfrukter och det var jättegott!

Jag hade köpt Årsmust och den testade vi allihopa. Jag kunde dock inte luska ut vad smaken var men som tur var får man ju veta smaken när man drar av etiketten, tycker i alla fall att årsmusten var jättegod.

Jag gjorde toscapäron med glass och maränger som efterrätt. Jag tog dock ingen mandel på min eftersom jag köpte i påse och inte vill riskera att det är nötter jag inte tål. Dock fick de andra så klart mandel på sina.

Sedan spelade vi spel tillsammans. Björn har ett spel som heter Geni som påminner om Trivial Pursuit. Just familjespel är jättekul på nyår och andra tillställningar tycker jag. Det är alltid kul att spela en stund tillsammans. Efter spelandet tittade vi på raketerna men det var så ljust på himlen så bilderna blev inte så bra från kvällen tyvärr. Dock så var kvällen bra så jag tycker att bilder på raketer är ganska onödiga i sammanhanget. Nu dröjer det ett år tills nästa nyår och jag undrar vad som hänt i vårt liv tills dess.

16 Comments

  1. Härlig Nyårsafton Du verkar haft, lugnt å skön med de närmaste. Fyrverkerier är inte direkt nödvändigt, här nöjde vi oss med tomtebloss, Elin gillar fortfarande att tända dem å då fortsätter vi så 😀 Ha en fin tisdag, kram

    1. Vi tittar bara :). Vi har aldrig haft egna fyrverkerier jag är ju emot smällare och sådant men går gärna ut och tittar. Hoppas att det en dag ska bli ljudlösa ?.

  2. Sällskapsspel är alltid mysigt och roligt 🙂 Perfekt sätt att umgås och ägna tiden på. Låter som om ni hade det riktigt bra. God fortsättning <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: