Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

2018 är här.

Då var 2018 här, eftersom bilderna jag fotograferade ligger på systemkameran så får det bli lite småbilder jag tog igår, tills jag kan visa er vårt nyår när jag kommer hem. Jag började gårdagen med en jättegod frukost, hallon och lite fröer samt grekiskyoghurt med en klick grädde. Tog även ett glas med varm choklad och grädde. För nu 2018 börjar 100 dagar utan socker i form av godis och onyttigheter.

Jag har börjar se Greys Anatomy genom Viaplay och fortsatte med det tills jag skulle iväg för att fira nyår. Böcker och tv-serier är verkligen avkoppling.

Jag drack lite vin kvällen till ära. Om ni tror på fylleslag så nej så klart. Vin till maten bara och för mig som dricker sällan är det rätt mysigt ibland att bara ta ett glas till maten.

Gott nytt år på er fina läsare! Hoppas ni vill följa med under mitt 2018, nu ska jag ringa till min mormor som fyller år idag.

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: