Dark Mode Off / On
Fika & måltider Tv-serier, film & musik

Pizzadagen igår och seriedagen idag.

Igår åt vi pizza precis som många andra i landet. Jag tog en bananpizza som jag inte ätit på väldigt länge men utan skinka. Vi gjorde inte så mycket igår, jag hade sovit över hos Björn så vi kikade på lite tv och sen åkte jag hemåt mot kvällen. Tittade på två avsnitt av Grey’s Anatomi och fortsatt med det idag så nu är jag på säsong 5.

Det känns som jag inte ägnat mycket tid åt bloggen under den här julen. Eller känns jag vet ju att det är så, men jag känner att jag behövt den här ledigheten. Bara ta det lugnt och låta kropp och hjärna få lite vilande i livet. Jag vet ju av erfarenhet att det är viktigt, därmed har jag inte så många planer just nu. Imorgon skulle Williams kompis hit och det vet jag om men annars tar jag dagarna som de kommer.

Vad gör ni? Har ni börjat jobba ännu? Jag börjar jobba om exakt en vecka. Känns som ledigheten varit så behövd, det har fått mig glad inombords och sådant behövs verkligen.

Related Tags:

20 Comments

 1. åh nu blev jag sugen på pizza. var ett bra tag sen jag åt det nu! 🙂 hoppas att du har fått en fin början på det nya året tjejen.

 2. Här börjar skolan på tisdag den 9 januari.
  Vi åt älgstek med strips igår vi… länge sedan jag åt pizza, blev inte ofta tidigare, men än mer sällan numera. Svårt att få en pizzeria pizza glutenfritt.
  Ha en fortsatt skön tisdagkväll.

  1. Verkligen gott :D. Förstår det :-o, minns att jag reagerade på det när vi var i Idre för några somrar sen var riktigt dyrt verkligen :-o.
   Brukar kosta mellan 70-90 kronor beroende på pizzeria :).
   Det är jättegott tycker jag :D. Men så gillar jag varm banan också :-p

 3. Jag börjar jobba igen imorgon. Synd att inte alla föräldrar kan vara lediga på sina barns hela lov.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: