Pizzadagen igår och seriedagen idag.

Igår åt vi pizza precis som många andra i landet. Jag tog en bananpizza som jag inte ätit på väldigt länge men utan skinka. Vi gjorde inte så mycket igår, jag hade sovit över hos Björn så vi kikade på lite tv och sen åkte jag hemåt mot kvällen. Tittade på två avsnitt av Grey’s Anatomi och fortsatt med det idag så nu är jag på säsong 5.

Det känns som jag inte ägnat mycket tid åt bloggen under den här julen. Eller känns jag vet ju att det är så, men jag känner att jag behövt den här ledigheten. Bara ta det lugnt och låta kropp och hjärna få lite vilande i livet. Jag vet ju av erfarenhet att det är viktigt, därmed har jag inte så många planer just nu. Imorgon skulle Williams kompis hit och det vet jag om men annars tar jag dagarna som de kommer.

Vad gör ni? Har ni börjat jobba ännu? Jag börjar jobba om exakt en vecka. Känns som ledigheten varit så behövd, det har fått mig glad inombords och sådant behövs verkligen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Pizzadagen igår och seriedagen idag.

 • 2 januari, 2018 at 15:31
  Permalink

  Åh vad lyx att ha en hel vecka med ledighet kvar! Själv har jag börjat att jobba och gjorde även i mellandagarna 🙂

  Reply
  • 2 januari, 2018 at 22:17
   Permalink

   Ja det är härligt :). Kan man absolut behöva också :D. Skönt att få börja jobba med, tillbaka till rutinerna 🙂

   Reply
 • 2 januari, 2018 at 16:27
  Permalink

  Att starta året med pizza är ju bara bäst 😀 Själv sov jag hela dagen på grund av feber men sånt är livet…

  Reply
  • 2 januari, 2018 at 22:16
   Permalink

   Det håller jag med dig om :D. Så himla gott med pizza också :).
   Åh fy :(. Aldrig roligt med sjukdomar 🙁

   Reply
 • 2 januari, 2018 at 17:07
  Permalink

  åh nu blev jag sugen på pizza. var ett bra tag sen jag åt det nu! 🙂 hoppas att du har fått en fin början på det nya året tjejen.

  Reply
 • 2 januari, 2018 at 18:52
  Permalink

  åhh nu blev jag ju sugen på pizza började ju mitt hälsosamma liv i dag haha

  Reply
  • 2 januari, 2018 at 20:06
   Permalink

   Hehe ja det är gott :). Ska dock inte äta mer sånt här nu, är också inne på sånt :).

   Reply
 • 2 januari, 2018 at 19:47
  Permalink

  Här börjar skolan på tisdag den 9 januari.
  Vi åt älgstek med strips igår vi… länge sedan jag åt pizza, blev inte ofta tidigare, men än mer sällan numera. Svårt att få en pizzeria pizza glutenfritt.
  Ha en fortsatt skön tisdagkväll.

  Reply
  • 2 januari, 2018 at 20:05
   Permalink

   Låter väldigt gott med älgstek :). Nu äter jag ju vegetariskt men tyckte mycket om det när jag åt kött :).

   Reply
 • 2 januari, 2018 at 21:29
  Permalink

  Ååhh pizza ??
  Såå längesen jag åt det men så dyrt här.
  Vad kostar en pizza där hos dig?
  Här är den billigaste 95 och dom vanliga 110kr
  Banan har jag aldrig testat på?

  Reply
  • 2 januari, 2018 at 21:44
   Permalink

   Verkligen gott :D. Förstår det :-o, minns att jag reagerade på det när vi var i Idre för några somrar sen var riktigt dyrt verkligen :-o.
   Brukar kosta mellan 70-90 kronor beroende på pizzeria :).
   Det är jättegott tycker jag :D. Men så gillar jag varm banan också :-p

   Reply
 • 3 januari, 2018 at 09:49
  Permalink

  Jag börjar jobba igen imorgon. Synd att inte alla föräldrar kan vara lediga på sina barns hela lov.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: