Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Lägg till mig på olika platser.

Kom på att ni som läser min blogg dagligen gärna får följa mig på olika platser. Detta då jag så klart blir väldigt glad men även för att det är roligt att se lite mer av er. Så jag tänkte att jag i det här inlägget lägger upp olika platser där du kan följa mig, som tack så lägger jag mer än gärna till dig också.

Bloggportalen

Lägg gärna till din egen blogg på Bloggportalen om du inte redan finns där. Bloggportalen är inte en sida där du skapar en blogg utan en plats där din blogg rankas och har chansen att synas. Mitt tips är att placera din blogg på orten du bor på, gör du detta så rankas du med även för orten du bor på. Välj kategorier för din blogg och sedan lägg till favoriter. Den här sidan spammar inte eller så, utan du kan välja favoriter och således får dina favoritbloggar lite mer rankning. Jag lägger mer än gärna till dig där om du lägger till mig som favorit. Min sida på Bloggportalen hittar du här.

 

Bloglovin

Jag har alla bloggar jag följer på Bloglovin. Jag verkligen älskar den tjänsten, den uppdaterar så jag får nya inlägg direkt samlat på ett och samma ställe. Dessutom tycker jag om tjänsten eftersom man där även kan se om någon ny följer bloggen. Jag blir alltid glad när någon följer min via Bloglovin och lägger mer än gärna till andra där också. Vill du följa mig där, följer jag mer än gärna dig tillbaka. Min sida på Bloglovin hittar du här.

Instagram

Min Instagram använder jag till att lägga ut bilder när jag känner för det, oftast när det är något litet extra jag vill dela med mig av. Blir alltid glad av nya följare och jag lägger gärna till andra där. Du får mer än gärna följa mig, jag blir som jag skrivit tidigare väldigt glad när människor lägger till mig och gör gärna det tillbaka. Min sida Instagram hittar du här.

Hoppas du vill följa mig på dessa sidor, jag följer mer än gärna tillbaka.

 

6 Comments

  1. Följer redan dig på Insta och bloglovin. Bloggportalen har jag ingen erfarenhet av, är det en tjänst som kompletterar bloglovin om jag förstår rätt?
    Sen en annan fråga, får du spam kommentarer på din blogg? Och i så fall finns det något att göra åt?
    Gott Nytt År! 🙂

    1. Nej alltså Bloggportalen är en sida som du listar din blogg på, det är mer att du finns med där och syns på ett annat sätt :). Det är aldrig mail eller så därifrån eller visas när någon skrivit nytt inlägg utan istället är det lättare att din blogg når ut :). Jag har till exempel fått många tidningsintervjuer just från bloggportalen. Det är en seriös sida :). Tycker du ska lägga till din blogg där :). Gällande spam får lite då och då, men eftersom jag bloggar via WordPress så har jag olika spamfilter så oftast går det inte igenom :). Jag använder plugins för detta, antar att man kan fixa sådant på blogg.se med om man säger till de som sköter sidorna? Gott nytt år 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: