Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Hotellfrukost på Scandic i Falun.

Jag och William var till Scandic hotell här i Falun och åt frukost idag. Så himlans gott, perfekt start på dagen och även mysigt sätt att ha jullov på. Det känns som att man alltid får i sig precis det man behöver när man äter frukost ute, dessutom smakar det så mycket godare än hemma.

Lite lyxigare är det ju ofta förstås och magen känner sig alltid väldigt glad efteråt, jag ska inte ljuga det gör ju själen också inte sant?

Related Tags:

10 Comments

  1. Supermysigt med hotellfrukost ju. Lyxigt att kunna göra det ”hemma”. Kanske vi också borde försöka få till någon gång. Vi är så sega på mornarna bara…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: