Hotellfrukost på Scandic i Falun.

Jag och William var till Scandic hotell här i Falun och åt frukost idag. Så himlans gott, perfekt start på dagen och även mysigt sätt att ha jullov på. Det känns som att man alltid får i sig precis det man behöver när man äter frukost ute, dessutom smakar det så mycket godare än hemma.

Lite lyxigare är det ju ofta förstås och magen känner sig alltid väldigt glad efteråt, jag ska inte ljuga det gör ju själen också inte sant?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Hotellfrukost på Scandic i Falun.

  • 3 januari, 2018 at 20:19
   Permalink

   Ja det var det :). Vet inte om du fick till fel smiley? 🙂

   Reply
 • 3 januari, 2018 at 20:30
  Permalink

  Men så gott! Det är verkligen vardagslyx att unna sig det ibland

  Reply
 • 3 januari, 2018 at 21:28
  Permalink

  Supermysigt med hotellfrukost ju. Lyxigt att kunna göra det “hemma”. Kanske vi också borde försöka få till någon gång. Vi är så sega på mornarna bara…

  Reply
  • 5 januari, 2018 at 14:03
   Permalink

   Ja jättemysigt :D. Så kul att göra något annat ibland. Hihi förstår er :D. Är ju skönt att ligga och ta det lugnt på dagarna 🙂

   Reply
 • 4 januari, 2018 at 14:41
  Permalink

  Så gott

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: