Möbler från AZ Design.

I samarbete med AZ Design.

https://www.azdesign.se/images/2.99911/stolsoverdrag-till-ark.jpeg

Jag hittade på en butik vid namn AZ Design som har olika möbler. Jag gillar möbler, faktiskt så till den grad att jag mer än gärna kikar runt på nätet eller i butiker på olika saker bara för att det gör mig glad. Jag antar någonstans att vi alla är olika när det kommer till vad vi föredrar. Det finns så mycket som jag tycker om och jag önskar att jag bodde i ett stort hur med potential för att ha allt det jag önskar mig, men nu är det inte så och då får man istället drömma.

AZ Design är i huvudsakligen en butik som riktar sig mot företagskunder, men jag tänker att varför inte spana in butiken ändå? Jag brukar handla från sidor som riktar sig mot företag och ibland är det bättre priser där än i vanliga butiker. Bland annat så här de möbler till event och det känns ju som just event är något var och varannan människa idag har för sig på ett eller annat sätt. Det är som att när människor har fester idag ordnar man med diverse roliga tillställningar och min uppfattning är att det då kanske är bra att köpa såna saker just för detta ändamålet.

Nu är det ju inte så att företaget endast säljer möbler för event utan de säljer även bordsunderreden och inte för att vara den som är den, men sådant tror jag faktiskt att man bör ha koll på vart man köper någonstans. Jag visst nämligen inte tidigare att du kunde köpa sådant separat utan jag tänkte går sådant sönder ja då är det väl bara att kassera och lämna bort varan för framtiden. Jag hade uppenbarligen fel så ibland har man tur när man får kunskap om saker man tidigare inte visste om.

Har du några minuter över tycker jag du ska besöka sidan, för det fanns jättefina pallar där också. Varav jag blev lite smått förälskad i en en i färgen lila, men just nu måste jag nog hejda mig i köpande en stund. Men drömma får du alltid göra inte sant?

Inlägget är ett samarbete, orden och texten är mina egna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Möbler från AZ Design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: