I samarbete med Städgiganten

Något jag mer än gärna skulle vilja ha är någon som kom hit och städade ibland. Jag förstår att saken i sig kan vara onödigt men det skulle vara en dröm att låta någon annan komma hit och få städningen fixad. Njut av livet, Städgiganten AB tar hand om hemmet! Låter helt otroligt bra eller hur? Jag skulle behöva det nu när jag drar ut på att plocka bort julen. Tänk om någon annan kunde fixa saken åt mig.

Städgiganten har ett erbjudande just nu där alla får testa 1 städning gratis + att de får en flaska Allrent från InnuSience samtidigt. Jag ska inte ljuga utan det här låter som rena drömmen. Kolla gärna in hemsidan och bli kund genom att klicka här! Det här företaget erbjudet flyttstädning, hemstädning och storstädning så jag tror det finns till var och en. Som jag önskar mig den här tjänsten speciellt nu när tiden tickar neråt för att börja jobba igen, då står vardagen och städning på schemat som en punkt som alltid är lika tidskrävande och även behövligt. Skulle hellre fått chansen att använda en sån här tjänst.

Har ni testat? Vad tycker ni?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: