Städning till hemmet.

I samarbete med Städgiganten

Något jag mer än gärna skulle vilja ha är någon som kom hit och städade ibland. Jag förstår att saken i sig kan vara onödigt men det skulle vara en dröm att låta någon annan komma hit och få städningen fixad. Njut av livet, Städgiganten AB tar hand om hemmet! Låter helt otroligt bra eller hur? Jag skulle behöva det nu när jag drar ut på att plocka bort julen. Tänk om någon annan kunde fixa saken åt mig.

Städgiganten har ett erbjudande just nu där alla får testa 1 städning gratis + att de får en flaska Allrent från InnuSience samtidigt. Jag ska inte ljuga utan det här låter som rena drömmen. Kolla gärna in hemsidan och bli kund genom att klicka här! Det här företaget erbjudet flyttstädning, hemstädning och storstädning så jag tror det finns till var och en. Som jag önskar mig den här tjänsten speciellt nu när tiden tickar neråt för att börja jobba igen, då står vardagen och städning på schemat som en punkt som alltid är lika tidskrävande och även behövligt. Skulle hellre fått chansen att använda en sån här tjänst.

Har ni testat? Vad tycker ni?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

 

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “Städning till hemmet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: