Jag gillar loppis och går gärna på sådant där tillfälle ges. Idag befann jag mig på Ta till Vara här i stan där jag hittade denna klenod för 30 kronor. Rakt tillbaka till barndomen och jag gillar ju sånt här, retro och helt enkelt ganska unikt.

20 kommentarer

  1. Så roligt att hitta sånt 🙂 Dock har jag nog aldrig varit på någon loppis.. Bara min farfars som han har vid stugan men det gills knappt ;D

  2. Älskar loppis! Ta till vara är bra. Billigare i Borlänge än Falun dock så du får testa att komma hit och fynda. Själv försöker jag låta bli att konsumera så jag håller mig därifrån- så gott jag kan. Blir alltid fynd annars 🙂

    1. Åh samma här :D. Jag är lite besviken på att Myrorna stängde här i stan dock, men förstår varför var ju inte så trevligt där i källaren för dem. Det får jag göra :D. Min lillebror arbetar på TTV här i Falun så brukar åka dit för att hälsa på honom också :). Är bra att inte försöka konsumera, jag försöker bara handla när det behövs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa