En LP med Sesam fyndad på loppis för 30:-

Jag gillar loppis och går gärna på sådant där tillfälle ges. Idag befann jag mig på Ta till Vara här i stan där jag hittade denna klenod för 30 kronor. Rakt tillbaka till barndomen och jag gillar ju sånt här, retro och helt enkelt ganska unikt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “En LP med Sesam fyndad på loppis för 30:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: