Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Att köpa en skattkista.

Jag åkte upp till Ta till vara här i stan igen då jag bett min bror att hålla utkik efter en kista om det skulle dyka upp en. Jag ville nämligen ha en för att lägga bokstavligt talat alla barnböcker i. Som lärare blir det en hel del böcker som ni säkert förstår, den här rymde alla böcker och det finns fortfarande kvar plats. Gissa vem som är nöjd? Fick betala 200 kronor för den.

Jag började med att städa igenom den när jag kom hem, när jag ändå städade så fick julen även försvinna för det här året. Det kände som tiden var inne för det nu. Lite sorgligt men så är det ju. Det var dags för julen att lämna hemmet och säga hej då, tiden var inne så nu är det vår här i hemmet igen.

Den står nu bredvid soffan, jag får se om den kommer fortsätta stå där eller om den får flyttas på, jag har nämligen inte riktigt bestämt mig för om den ska stå där eller inte. Ser ut som den står pressad mot fåtölj och soffa men så är inte fallet, det finns ett bra mellanrum där.

10 Comments

  1. Älskar verkligen dessa gamla kistor<3 Farmor gav oss barnbarn-tjejer en brudkista var för hon tyckte om traditionen om brudkistor och så ville hon föra det vidare =)… mycket hantverksarbete la hon i så länge hon levde och var i sina kraft dagar! Hon var verkligen fr. den gamla skolan<3 Jättefin kista du köpte btw…

  2. En sådan kista hade min son velat ha, vet du vart den är gjord? Tillverkare eller vart den har sålts förr? ? den var verkligen jättefin!

    1. Har ingen aning stod inget, men det är sånt som kommer in på loppisar då och då :). Ett tips är att fråga efter en sådan på tex köp och sälj på FB eller så kolla på Blocket? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: