Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Make someone happy.

Det är ett nytt år och dags för ett nytt budskap. Att varje dag tänkte att man ska göra någon annan glad. Jag tror på det där, att om jag gör någon glad kommer den i sin tur göra någon annan glad.

Om jag hjälper någon att bära upp sin matkasse, eller ber någon med en vara gå före mig i kön. Om jag säger något fint om en människa och håller upp dörren åt en annan. Varje liten sak bidrar till att själv försöka göra något.

Jag var på Ikea igår, lät en tant gå före i kön med en vara. Hon såg förvånad ut, jag tänkte att hennes blomma tog ändå inte längre tid för oss. Jag tror nog hon kände en glädje i saken om ens för någon sekund.

Gör någon glad varje dag, jag tror det bidrar till mer glädje för alla.

4 Comments

 1. Åh älskar det här inlägget!
  Har tänkt precis samma sak för 2018 eller ja, resten av livet.
  Men med verklig start i år.
  Jag tror också på att om en ”skickar” vidare en handling, att det kommer att föras vidare och åtminstone göra en person glad. Men ofta så sprids det.
  Om jag ler mot en person, så kommer den säker le mot en annan och så förs det leendet vidare.

  1. Visst är det viktigt <3, ett leende eller en handling gör så mycket :D. Jag tror på att göra sådana saker :). Jättefint att du tänker detsamma 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: