Dark Mode Off / On
Reklam

Glamazon.se ett inlägg om skönhetsvård.

I samarbete med Glamazon

När man har en tonårig son kommer man ganska snabbt ihåg vad som var viktigt i ens liv i samma ålder. Sonen är väldigt noga med sitt hår, något jag själv också var i hans ålder. Jag kunde stå i timmar för att få till håret just som jag ville ha det och precis sådan är min son med. Det finns en del hårvård för män på Glamazon och det tycker jag var ganska bra för egen del. Sonen är nämligen väldigt noga med vax och vill ha sådana produkter som är lite extra bra. Rent spontant tycks det dessutom vara så att det ska vara bra märken för honom, det duger inte med något billigt från mataffärer utan det ska vara riktiga grejer. Här tänker jag att det också är viktigt att tillgodose hans önskemål.

Nu har inte Gamazon endast hårvax utan de har även produkter för rakning, gooming, skäggvård och även herrparfym. Det sistnämnda är ju något sådant som jag tänker skulle kunna passa att köpa hit. William använder inte parfym speciellt ofta men han blir mer och mer medveten och känner ett mer intresse för sådant. Men som ni vet idag är det ju en hel del allergier och sådant gör ju att just parfymer inte är godkända i skolor vilket jag tycker är bra, men det går ju att ta lite sådant om man ska iväg någon gång tänker jag.

När det kommer till herrparfymer och hårvårdsprodukter tänker jag att så länge det inte luktar allt för starkt så är det ju perfekt att ha hemma till tillfällen när man själv vill använda dessa. Sedan har nog jag personligen alltid tyckt mycket om flaskor av parfymer, det gör jag nog ännu. Jag har en förkärlek för fina parfymflaskor och kanske sonen också kommer vilja ha ett fint kit med parfym till nästa födelsedag. Det återstår att se.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är mina egna.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: