Dark Mode Off / On
Reklam

En fantastisk spegel.

I samarbete med BGA Fotobutik.

BGA speglar

Jag villhöver en spegel i modell helkroppsspegel. Detta då jag inte äger någon och känner ett behov av att ha en spegel där jag kan ställa mig framför och se kläder och liknade. Som ni vet brukar jag ha olika former av klädpartyn här hemma. Det är då ganska struligt när man försöker titta i en spegel som inte går från golvet och hela vägen upp. Så jag hittade BGA som är en fotobutik som även säljer speglar.

Själv föll jag för spegeln ovan som heter Markus, den är verkligen av en sådan modell jag skulle behöva och jag gillar att den har ställ bakom vilket betyder att den inte skulle behöva sättas upp på väggen. Det gör ju att den blir mer portabel och man kan ha den precis där det önskas i hemmet. Jag gillar sådant som inte blir fast eller som betyder att nu kommer jag behöva ett hål i väggen för denna.

Så jag funderar på om jag ska spara ihop lite pengar så jag kan köpa spegeln Markus. Om ni nu tror att detta är den endaste spegel de har så är det så klart inte fallet. Det finns flera speglar och jag skulle lätt kunna tänka mig att ha en annan av dessa också, det finns ramar av guld och silver, några svart ramar eller vita. Det finns små och stora speglar och är du precis som jag ute efter en spegel tycker jag att du ska passa på att handla hos BGA Fotobutik för det finns fina saker där. Dessutom så är sidan lätt att förstå sig på och jag anser att produktbeskrivningarna är bra. Personligen tycker jag att det är svårt att hitta sidor där man får en bra produktbeskrivning, för ofta står det en liten text och sedan blir man förvånad när produkten kommer då den inte såg ut som man trodde. Den är större eller mindre, ja jag antar att ni känner igen dilemmat?

Har ni handlat från BGA Fotobutik? Var ni nöjda?

Inlägget är ett samarbete, men texten och åsikterna är mina egna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: