Hemma hos mig

Elefantöron och rosor.

Igår köpte jag mig en växt, närmre bestämt elefantöra. Har länge velat ha en grön växt och nu när flera av mina blommor tyvärr dött så fick det bli denna gröna växt som fick flytta in i vardagsrummet.

Jag fixade även lite med inredning ovanpå min kista. Det fick bli två Miranda nallar och en lampa som får stå där, ovanför hänger Williams personliga födelsetavla.

På fönsterbrädet har jag Dalahästar och blommor. En snäcka från Partylite som värmer på och skapar härliga dofter här hemma. Det är en lampa som också är en aromabrännare.

Köpte mig en bukett med snittblommor, rosor för 19 kronor som jag tyckte mig själv kunna unna mig själv så här i vintern. Snittblommor har nämligen en förmåga att alltid göra mig glad när jag går in i rummet.

Röda rosor det är verkligen något speciellt med röda rosor, håller ni inte med?

8 Comments

 1. Även här har blommor dött under julen så jag vill förnya beståndet, men väntar till dess jag städat bort julen, slängde en julstjärna idag som verkligen gjort sitt och en taklök igår som var alldeles svart sunkig…
  Fint med röda rosor och så billig Din bukett var.
  I morgon är det vardag igen… Elin börjar dock skolan först på tisdag.

  1. Blir ofta så tycker jag :(. Men nu blev det lite nya i alla fall :D.

   Visst är de fina :D. Ja fy vardag, jag är ledig imorgon med men så börjar jag igen på tisdag. Blir bra men känns ju alltid lite vemodigt :/

 2. Snittblommor är något av det bästa jag vet i materiella ting! Jag försöker att få min sambo att förstå det också! Än så länge “får han” blommor av mig… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: