Dark Mode Off / On
Informationsteknik

När man skrivit 10000 blogginlägg.

Idag har jag skrivit mitt 10000 inlägg, ja med detta blir det så klart 10001 inlägg. Men jag möttes just av denna statistik när jag kollade in bloggen. Jag började skriva denna blogg i april 2004, genom åren har mitt skrivande förändrats och mitt liv lika så. Som denna blogg fått följa mig genom denna resa. 10000 inlägg, att försöka förstå hur många ord det finns där helt galet. Ni ä dessutom 50550 som kommenterat här! Det är galet många det med!

Tack alla ni som läser och följer med min resa genom livet!

12 Comments

 1. Det måste ju gratuleras! 10 000 inlägg! Detta helt galet många inlägg det! Hoppas på att få vara med när du kommer till 20 000 inlägg! ❤️
  Kram

  1. Åh ja :). Hur menar du med förändrat? Som livet eller att skriva?
   Jag tror att jag förändrats i och med åren, kan ju se det på sättet jag formulerade mig för snart 14 år sedan mot idag, men hade förmodligen varit så även om jag inte bloggat :). Man utvecklas
   som människa hela tiden och så även skrivandet tänker jag :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: