Några Dalahästar i hemmet hos en Orsakulla.

Köpte dessa två dalahästar av min bror innan julen. Jättefin verkligen, som ni säkert märkt så samlar jag på dalahästar och har numera ett litet fint gäng här hemma.

I julklapp sedan fick jag dessa tre av min bror samt boken Tomtar, ni vet boken som filmen Trolltyg i Tomteskogen är baserad på. Så himla fin julklapp för min del, jag som älskar böcker och dalahästar, perfekt kombination.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Några Dalahästar i hemmet hos en Orsakulla.

 • 7 januari, 2018 at 15:46
  Permalink

  Ja verkligen en perfekt julklapp till dig 🙂 Så fint med dalahästar, Jag har en här hemma till minne av min #farmor” som gick bort förra året 🙂

  Reply
 • 7 januari, 2018 at 19:23
  Permalink

  Tack för din kommentar,förstår att många undrat vi har velat skriva detta inlägg så fort de hände men vi kom inte åt hennes lösenord osv så allt de har tagit tid ♡ fina dalahästar 🙂 // Jeanettes dotter Frida

  Reply
 • 8 januari, 2018 at 14:33
  Permalink

  vad kul! Theodor fick en av sin farmor som var i dalarna i somras 🙂

  Reply
 • 8 januari, 2018 at 15:37
  Permalink

  Det är fint med dala hästar och djur i inredning ;=)

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: