Dark Mode Off / On
Böcker Ett dalaliv

Några Dalahästar i hemmet hos en Orsakulla.

Köpte dessa två dalahästar av min bror innan julen. Jättefin verkligen, som ni säkert märkt så samlar jag på dalahästar och har numera ett litet fint gäng här hemma.

I julklapp sedan fick jag dessa tre av min bror samt boken Tomtar, ni vet boken som filmen Trolltyg i Tomteskogen är baserad på. Så himla fin julklapp för min del, jag som älskar böcker och dalahästar, perfekt kombination.

12 Comments

  1. Ja verkligen en perfekt julklapp till dig 🙂 Så fint med dalahästar, Jag har en här hemma till minne av min #farmor” som gick bort förra året 🙂

  2. Tack för din kommentar,förstår att många undrat vi har velat skriva detta inlägg så fort de hände men vi kom inte åt hennes lösenord osv så allt de har tagit tid ♡ fina dalahästar 🙂 // Jeanettes dotter Frida

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: