Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Ett hörn i hemmet där jag bor.

Har precis gjort klart med allt sådant jag alltid gör inför ny arbetsvecka. Hemmet är städat, och tvätten är vikt och ligger i byråer och garderober. Blommorna har fått vatten och disken är i maskinen. Allt är i sin ordning för att påbörja de där rutinerna om alla andra tycks älska. Jag ogillar rutiner och tycker att det är jobbigt att alltid vara fast i rutmönstret. Jag låter negativ men det är jag inte, bara lite ni vet så där som man är dagen innan man ska tillbaka till rutiner.

Jag har i alla fall passat på att tagit vara på dagen. Tittat på serier, läst några e-postmeddelande. Funderat kring vad eleverna ska jobba med på onsdag och torsdag. Gått en promenad för att möta upp William som varit i Britsarvet hos en kompis. Ätit lite mat och dammsugit. Inte jättestora saker men några få saker i alla fall.

Hoppas ni alla har det bra, har era barn börjat förskolan och skolan ännu?

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: