Ett hörn i hemmet där jag bor.

Har precis gjort klart med allt sådant jag alltid gör inför ny arbetsvecka. Hemmet är städat, och tvätten är vikt och ligger i byråer och garderober. Blommorna har fått vatten och disken är i maskinen. Allt är i sin ordning för att påbörja de där rutinerna om alla andra tycks älska. Jag ogillar rutiner och tycker att det är jobbigt att alltid vara fast i rutmönstret. Jag låter negativ men det är jag inte, bara lite ni vet så där som man är dagen innan man ska tillbaka till rutiner.

Jag har i alla fall passat på att tagit vara på dagen. Tittat på serier, läst några e-postmeddelande. Funderat kring vad eleverna ska jobba med på onsdag och torsdag. Gått en promenad för att möta upp William som varit i Britsarvet hos en kompis. Ätit lite mat och dammsugit. Inte jättestora saker men några få saker i alla fall.

Hoppas ni alla har det bra, har era barn börjat förskolan och skolan ännu?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Ett hörn i hemmet där jag bor.

 • 8 januari, 2018 at 20:30
  Permalink

  Så skönt att få det nyttiga som städningen gjord. Hoppas arbetsveckan bara flyger förbi

  Reply
 • 8 januari, 2018 at 21:10
  Permalink

  Vad skönt att allt är klart nu och jag skulle också helst slippa rutiner 😀 Kramis

  Reply
 • 8 januari, 2018 at 22:12
  Permalink

  Åh, jag älskar att vara så där produktiv och få ordning på saker och ting! 🙂

  Reply
  • 9 januari, 2018 at 19:48
   Permalink

   Visst är det skönt :). Då kan man lägga lite saker åt sidan sen 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: