Dark Mode Off / On
Läraryrket

I morgonens tysta stund.

Tänk att det alltid tycks betyda att vakna tidigt för mig när jag ska till jobbet. Som en inre klocka som talar om att nu ska du inte sova för djupt. Klockan 01:00 vaknade jag första gången och sedan 4:30. Har inte kunnat somna om sedan det senare.

Idag är det alltså första arbetsdagen på det här året. William ska umgås med en kompis idag och jag har lovat ”kladdpasta” till middag idag. Blir bra för det är enkelt att fixa ihop.

Vad ska ni göra den här dagen? Jobbar ni eller blir det något annat för er? Det ska vara kallt idag och några dagar framöver. Sådant ligger inte på min lista över saker jag tycker om. Men är det januari så är det, dessa två startmånader av året är kalla och oberäkneliga det vet jag om.

Hoppas ni får en fin tisdag!

18 Comments

  1. Nu blir jag nyfiken, vad är kladdpasta?

    Elin somnade först efter midnatt så gissa om hon kommer att vara trött å kinkig i eftermiddag 😉

    Ha en fin tisdag 🙂

  2. Jag började också jobba idag igen, skönt ändå att vara igång 🙂 Sover också dåligt då, natten innan. Speciellt om jag börjar tidigt 🙂

  3. Men så skönt att kunna somna på eftermiddagen när man har sovit dåligt en natt (eller flera)! Jag har så svårt för att somna om jag inte ligger i sängen…

  4. Jag är precis likadan när jag ska upp och jobba tidigt, sover dåligt. Tänker att någon gång kommer jag väl att börja slappna av och inte vakna innan larmet drar igång, men nej…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: