JobBusters – för dig som söker nytt.

I samarbete med JobBusters

Jag tror alla befunnit sig i situationer där man sökt jobb. Kanske du var klar med skolan och ville ha något nytt, eller så kanske du bara fick komma på en intervju för att du kände någon som kände någon som behövde en ny anställd. Men alla har vi varit där när det är dags att hitta nya arbetsmöjligheter och får chansen att slänga sig ut i världen.

JobBusters är ett rekryteringsföretag där du som söker jobb kan hitta lediga tjänster, men även en sida för personer som söker anställde att lägga ut sina jobberbjudanden. Om du söker arbete inom till exempel ekonomi kan du klicka in på länkarna där och hamnar på en sida som visar vilka företag som söker personal just nu. Jag tror att såna tjänster är väldigt bra för alla parter, nog för att arbetsförmedlingen finns men som många vet är det också inte speciellt många som får jobb via arbetsförmedlingen. Medan rekryteringsföretag tycks generera i desto flera jobb och ännu flera nöjda kunder.

För mig så är det nog oerhört viktigt att både arbetsgivaren och den som söker arbetet känner att detta är rätt för oss båda. Jag tror nämligen att nyckeln till trivsel och även känslan för att något känns bra på jobbet är just att arbetet är rätt för båda parter. Här tänker jag att en tjänst som JobBusters kan nå ut till båda parter och såldes göra en match som fungerar åt båda hållen. Hur bra är inte det i längden? Så är du nu sådan som söker anställd eller anställning, varför inte spana i JobBusters?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är mina egna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: