Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Första arbetsdagen på det nya året.

Då var rutinerna igång igen då. Jag tycker om ledigheten som ni vet men det var som vanligt att komma tillbaka till jobbet igen. Rutiner och allt var i sin ordning, lite nyheter och lite vanligheter.

Vi började första arbetsdagen med Yoga, det var riktigt skönt. Det är bra att starta dagen så där tänker jag, när man får vakna upp och vara mer i nuet.

Kände mig rätt trött efter arbetsdagen så somnade en sväng. William åkte nämligen iväg med sin faster en sväng så blev ensam hemma. Det var skönt att sova, tror att jag behövde vila ut lite. Känner ni också så ibland att ni är trötta efter arbetsdagen så ni lägger er och sover en stund?

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen när eleverna börjar igen. Det blir ändå en ganska kort vecka för mig, jag är ju ledig på fredagar. Eller ledig det är min dag som jag studerar på men är ingen arbetsdag på schemat.

Flera av er har frågat om kladdpastan, eftersom William äter borta idag lagade jag den inte just idag. Men vi ska göra det imorgon, så skriver ut receptet imorgon eftermiddag efter vi ätit middag. Så får ni både recept och bild, det är en väldigt enkel maträtt men visar den hellre än att bara skriva ner receptet.

8 Comments

  1. Hälsovetaren jublar här när ni började dagen med yoga hihi 🙂 Jag somnade också när jag kom hem, typ helt slut efter första dagen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa