Första arbetsdagen på det nya året.

Då var rutinerna igång igen då. Jag tycker om ledigheten som ni vet men det var som vanligt att komma tillbaka till jobbet igen. Rutiner och allt var i sin ordning, lite nyheter och lite vanligheter.

Vi började första arbetsdagen med Yoga, det var riktigt skönt. Det är bra att starta dagen så där tänker jag, när man får vakna upp och vara mer i nuet.

Kände mig rätt trött efter arbetsdagen så somnade en sväng. William åkte nämligen iväg med sin faster en sväng så blev ensam hemma. Det var skönt att sova, tror att jag behövde vila ut lite. Känner ni också så ibland att ni är trötta efter arbetsdagen så ni lägger er och sover en stund?

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen när eleverna börjar igen. Det blir ändå en ganska kort vecka för mig, jag är ju ledig på fredagar. Eller ledig det är min dag som jag studerar på men är ingen arbetsdag på schemat.

Flera av er har frågat om kladdpastan, eftersom William äter borta idag lagade jag den inte just idag. Men vi ska göra det imorgon, så skriver ut receptet imorgon eftermiddag efter vi ätit middag. Så får ni både recept och bild, det är en väldigt enkel maträtt men visar den hellre än att bara skriva ner receptet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Första arbetsdagen på det nya året.

 • 9 januari, 2018 at 20:38
  Permalink

  vilken skön start på första arbetsdagen 🙂 jag har alltid velat prova på yoga men det har aldrig blivit av.

  Reply
 • 9 januari, 2018 at 20:57
  Permalink

  Hälsovetaren jublar här när ni började dagen med yoga hihi 🙂 Jag somnade också när jag kom hem, typ helt slut efter första dagen 😉

  Reply
  • 10 januari, 2018 at 18:51
   Permalink

   Visst är de fina :). Fick de av en vän när jag fyllde 25 :D. Är från Mora, samma plats som man skapar dalahästar på 🙂

   Reply
 • 9 januari, 2018 at 21:16
  Permalink

  Skönt med yoga 😀 Älskar det!
  Hoppas du får en fin vecka!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: