I samarbete med Ekonomifokus.se

Är det något jag drömmer om är det att någon gång i mitt liv äga min bostad. Jag bor i hyreslägenhet och även om jag trivs bra här, och fullkomligt älskar mina grannar så skulle jag så gärna önska att få kalla bostaden min egen.

När jag började studera till lärare tänkte jag i min enfald att dagen när jag studerat klart, då ska jag och William flytta till en egen bostad med något jag äger. Då får jag en tillsvidaretjänst och kommer vara trovärdig för ett lån. Riktigt så blev det ju inte, istället stramade bankerna åt lånemöjligheterna och någon summa sparade pengar för bostad hade jag inte. Så vi bor kvar i hyresrätten jag och William.

Men nog om den historien, sidan Ekonomifokus.se är en sida som specialiserat sig på frågor kring köp och sälj när det kommer till bostäder. Här får du som går i köpa eget tankar nyttig och bra information kring vad som gäller när du förmodligen ska göra det dyraste köpet i ditt liv. Sidan är tydlig och bra, och min upplevelse när jag klickar mig runt på sidan är att den inte lämnar ute någon som helst fråga för dig som är i tankarna för att köpa ditt hem.

Min upplevelse av sidan är att den är full med värdefull information, den är tillräckligt enkel för att jag ska bli intresserad och fortsätta drömma om min egen bostad.

Inlägget är ett samarbete men orden och texten är min egen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: