I samarbete med Lampornu.se

Här hemma har jag valt att lampa för lampa övergå till LED-lampor. Från början hade jag glödlampor och sedan blev det lågenergilampor. Men nu vill jag i första hand alltid ha LED-lampor hemma. Jag väljer gärna kvalité framför annat och LED-lampor från Philips är absolut något för mig. Philips är ett sådant märke som jag litar på, jag har flera olika saker från deras märke och vet att det är kvalitet på deras varor. När jag köper lampor försöker jag alltid att tänka till lite extra på hur lampan är. Jag föredrar LED-lampor som påminner om de gamla glödlamporna. Detta då jag uppfattar det som att ljuset blir starkare med dessa. Speciellt viktigt anser jag att det är med bra lampor på toaletten samt i rummet där jag sitter med min dator. Det är nämligen så att jag nästan har som ett kontor här hemma. Det är därmed viktigt för mig att ha bra ljus här, jag studerar på denna plats och som ni vet är bra ljus viktigt för ögonen.

Att välja LED-lampor känns även som ett val för framtiden. Philips variant känns dessutom som något att lita på, och sådant är ju viktigt. Det är viktigt med kvalitet för att må bra, och framförallt är det hållbart. Dessutom är lamporna inte speciellt dyra och sådant är ju alltid en fördel.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är mina egna.
Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa