Jag skrev igår att jag skulle städa idag, men jag ångrade mig så jag städade igår istället. Dammade, dammsög och tvättade golven. Idag har jag tagit mig för alla sängkläder, så skönt när sådant är klart tycker jag. Man riktigt känner hur skönt det är efteråt när hemma är rent och man bara kan släppa den saken.

Det är fredag och William är i skolan. Sen får han helg precis som jag har idag, jag tittar på bilden här ovan och minns dofterna av sommaren. Det är så kallt nu så jag knappt står ut. Jag saknar sommaren och dofterna som kommer med värmen, jag vet att den snart är här igen men som jag alltid längtar så här i januari till värmen. Det är inte riktigt min grej att gå runt och frysa som man gör under den här årstiden.

Vad gör ni idag? Har ni några spännande saker att se framemot under helgen?

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: