Jag har inte haft möjligheten att blogga tidigare. Detta till trots att jag gick upp tidigt idag. William är hos Björn i helgen, vilket säkert är roligt för dem båda eftersom Björn var i England förra veckan.

Klockan 11:00 idag hade jag tid för att fixa mina naglar, något som jag tyckte var alldeles utmärkt projekt för min lördag. Jag har ju nämligen inget annat planerat. Jag fick en kopp te där medan jag väntade på att det skulle bli min tur. Det var nämligen så att hon som gör mina naglar behövde lite lunch. Helt okej för mig, då kunde jag sitta där en stund och filosofera innan naglarna skulle bli fixade.

Gällande naglarna blev jag nöjd. En fin lite ljusare färg som kommer bli perfekt både nästa vecka i Västerås och veckan efteråt när jag befinner mig i Stockholm på Mama Mia the party. Båda sakerna ska bli trevliga, studierna för att få starta om med något nytt och Mama Mia the party för att jag älskar musiken och att få tid tillsammans med syskon, mamma och hennes man samt hans syster.

Jag gick genom Stadsparken idag på vägen hemåt. Det var ljust och inte så kyligt som tidigare i veckan. Jag kände någonstans att det blir bra nu, klockan 16:00 idag var det inte ens mörkt ännu och ni förstår ju själva vad det betyder?! Vi går mot ljusare tider, nu tickar timmarna bara på mer med solljus och det ska jag ta vara på. Dagsljuset är så viktigt för att må bra, vi får passa på nu när det äntligen är på väg tillbaka.

Tog även en bild på min söta vante, det är ju inte som att händerna mår speciellt bra av kylan. Det blir ju kallt, men med vantarna på blir de ju genast lite gladare. Jag måste dock bli bättre på att använda vantar för händerna blir ganska ledsna när det är kallt. Jag blir nämligen väldigt torr så här på vintern. Är det lika för er? Hoppas ni har en fin lördag alla fina människor, jag måste bli bättre på att blogga nu efter julledigheten känner jag. Det är bara det att jag inte har något flow, jag behöver lite skrivflow känner jag. Det kommer, jag tror bara kroppen behöver vakna lite först.

12 kommentarer

  1. Jag ska göra mina naglar på måndag inför Thailandsresan. Jag kör naturellt men det ska bli så skönt att få dom nerkortade och tjusiga igen 🙂
    HImla fina vantar.

  2. Vilken fin färg! och sjukt mysigt att få sitta och bli lite ompysslad 🙂
    Jag blir också väldigt torr på vintern, inte bara om händerna utan hela min kropp verkar protestera mot kylan. =/ Tur det finns hudkräm..

  3. Snustorrt lillfinger under vinterhalvåret. Jag kan inte ta av mig vantarna alls under den här årstiden. Det är bra att ha en handcreme i badrummet bredvid tvålen och en som alltid ligger i handväskan! 🙂

  4. Superfina naglar! och vantar 😉 Jag är super noga med vantar/handskar, mina händer är extremt känsliga mot kyla. Hämta något från frysen som tar två sekunder så ilar händerna så mycket att det gör ont 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: