Mitt Meandiparty den 24/1 beställ kläder med Babblarna genom mig.

Babblarna gör entré på Me and I.

Den 24/1 klockan 18:00 har jag MeandI hemma hos mig och den här säsongen samarbetar de med Babblarna. Det här är ju jättepopulärt bland småbarn just nu, och jag tror att kläderna kommer sälja ut snabbt. Dessa plagg kommer inte ut på webben direkt utan säljs endast på partyn, så jag ger er chansen att beställa kläderna genom mig.

Jag vill beställa hur gör jag?!

Mitt förslag är att du antingen kommer hit på party hos mig. Eller så gör du en beställning den 24/1 genom mig. Beställningen skriver jag ner och sedan upp på en beställningsorder åt dig. Du får sedan paketet med kläderna du beställt samt en faktura hemskickad till dig via posten. Smidigt och enkelt!

Hur är kvalitén på kläderna?

Jag har handlat Me and I kläder sedan 2006 och kläderna jag köpte då kan jag fortfarande använda. Barnkläderna William hade som liten är fortfarande fina, trots alla åren som gått. Nu har jag sålt vidare en del men allt var i väldigt fint skick. Jag kan verkligen rekommendera dig att köpa dessa kläder.

Hur kontaktar jag dig Madde?

Gå in här ovan på kontakta mig, så har vi e-postkontakt med varandra. Så hör jag av mig där den 24/1 och påminner dig om att handla just den dagen. Det här blir bra för dig också eftersom inga pengar behöver komma till mig, utan allt betalas på faktura. Skulle du ångra dig när plaggen kommer är det bara att skicka tillbaka.

Blir det vuxenkläder också?

Just nu har jag sett att den som har party kan välja en tröja med Babblarna på som värdinnegåva. Men jag vet inte om detta kommer ut på kollektionen den 24/1 också. Jag håller er uppdaterade.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

29 thoughts on “Mitt Meandiparty den 24/1 beställ kläder med Babblarna genom mig.

 • 14 januari, 2018 at 02:40
  Permalink

  men oj det kommer nog bli jätte poppis mina syskonbarn älskar babblarna

  Reply
  • 14 januari, 2018 at 09:34
   Permalink

   Det tror jag med :), så är nog viktigt för folk med småbarn att beställa tidigt :).

   Reply
 • 14 januari, 2018 at 10:33
  Permalink

  Men vad roligt. Finns det kläder nu också 🙂 Min son har precis börjat med Babblarna – en helt ny värld.

  Reply
 • 14 januari, 2018 at 11:38
  Permalink

  Jättesöta kläder, köpte Me and I kläder då Elin var liten 🙂 nästan så jag önskar jag hade en liten att handla till 😀

  Reply
  • 15 januari, 2018 at 07:27
   Permalink

   Verkligen :). Kul för personer med småbarn. Håller med man önskar det där med en liten ;).
   Handlar mycket Me and i till mig själv. Älskar deras kläder då man kan röra sig i dem :D.

   Reply
 • 14 januari, 2018 at 12:35
  Permalink

  jag är intresserad och vill gärna se mer!! 😀

  Reply
  • 15 januari, 2018 at 07:25
   Permalink

   Så bra :D. Plaggen kommer ut den 24/1 så kan skicka dig ett meddelande då med länk till kläderna så kan du se om du vill beställa :).

   Reply
 • 14 januari, 2018 at 16:46
  Permalink

  Alltså jag vill så gärna beställa. Har du priser osv? Har ingen alls kontakt med meandi men har köpt en del begagnat och är nöjda med det märket, bra kvalité. Vi bor tyvärr inte på samma ort. Är det dessa plagg som kommer?

  Reply
  • 14 januari, 2018 at 20:09
   Permalink

   Hej!
   Det spelar ingen roll att vi bor på olika orter :). Beställer du genom mig så ser jag till att du får kläderna skickade till dig via posten :). De kommer alltid
   per post med faktura så då kan jag bara fylla i din adress :). Kan vara fler plagg, detta är en sneekpeek vad jag vet :).

   Reply
 • 14 januari, 2018 at 23:18
  Permalink

  Vad har du för mailadress? Min dotter älskar Babblarna så bara måste ha en rosa klänning!!
  Mvh Johanna

  Reply
 • 14 januari, 2018 at 23:40
  Permalink

  Hej!

  Jag är intresserad och vill gärna kolla på utbutet och eventuellt beställa ☺️

  Reply
 • 17 januari, 2018 at 11:06
  Permalink

  Jag vill också beställa babblar kläder. Men hur gör jag beställningen? om kläderna inte kommer ut på webben den 24/1. Då vet jag inte vad jag ska beställa om jag inte sett kollektionen. /Caroline

  Reply
  • 17 januari, 2018 at 12:36
   Permalink

   Caroline kläderna ska synas på webben den 24/1 men de går inte att beställa förrän efter 2 v och risken är stor skulle jag tro att de sälja upp innan det. Du kan lägga en beställning genom mig jag har party den dagen. Det du behöver göra då är att maila plagg + storlek till mig med namn, adress och jag tror även personnummer (gör detta den 24/1) så lägger jag en beställning åt dig :). Då kommer paketet med kläderna inom ett par dagar med en faktura till dig :).

   Hälsningar
   Madde

   Reply
 • 20 januari, 2018 at 13:06
  Permalink

  Hej .. är jätte intresserad av att handla.

  Reply
 • 20 januari, 2018 at 14:14
  Permalink

  Hej! Jag är väldigt intresserad av att beställa så fort det går. Har du möjlighet att skriva till mig? 🙂

  Reply
  • 20 januari, 2018 at 18:11
   Permalink

   Hej!

   Absolut det fixar jag, jag skickar dig ett mail nu 🙂

   Reply
 • 25 februari, 2018 at 18:00
  Permalink

  Hej.
  Nu är jag 1 månad försent ute, men kan man fortfarande köpa kläder via dig? Vill köpa lite babblarna och kanske något annat 🙂 hör gärna av dig till mig!

  Reply
 • 25 februari, 2018 at 18:03
  Permalink

  Hej! Kan nan fortfarande beställa via dig? Har titta på en del olika saker jag skulle vilja ha, men var ingen säljare i närheten av Orsa verkar det som :).

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: