Dark Mode Off / On
Kläder

Mitt Meandiparty den 24/1 beställ kläder med Babblarna genom mig.

Babblarna gör entré på Me and I.

Den 24/1 klockan 18:00 har jag MeandI hemma hos mig och den här säsongen samarbetar de med Babblarna. Det här är ju jättepopulärt bland småbarn just nu, och jag tror att kläderna kommer sälja ut snabbt. Dessa plagg kommer inte ut på webben direkt utan säljs endast på partyn, så jag ger er chansen att beställa kläderna genom mig.

Jag vill beställa hur gör jag?!

Mitt förslag är att du antingen kommer hit på party hos mig. Eller så gör du en beställning den 24/1 genom mig. Beställningen skriver jag ner och sedan upp på en beställningsorder åt dig. Du får sedan paketet med kläderna du beställt samt en faktura hemskickad till dig via posten. Smidigt och enkelt!

Hur är kvalitén på kläderna?

Jag har handlat Me and I kläder sedan 2006 och kläderna jag köpte då kan jag fortfarande använda. Barnkläderna William hade som liten är fortfarande fina, trots alla åren som gått. Nu har jag sålt vidare en del men allt var i väldigt fint skick. Jag kan verkligen rekommendera dig att köpa dessa kläder.

Hur kontaktar jag dig Madde?

Gå in här ovan på kontakta mig, så har vi e-postkontakt med varandra. Så hör jag av mig där den 24/1 och påminner dig om att handla just den dagen. Det här blir bra för dig också eftersom inga pengar behöver komma till mig, utan allt betalas på faktura. Skulle du ångra dig när plaggen kommer är det bara att skicka tillbaka.

Blir det vuxenkläder också?

Just nu har jag sett att den som har party kan välja en tröja med Babblarna på som värdinnegåva. Men jag vet inte om detta kommer ut på kollektionen den 24/1 också. Jag håller er uppdaterade.

29 Comments

  1. Verkligen :). Kul för personer med småbarn. Håller med man önskar det där med en liten ;).
   Handlar mycket Me and i till mig själv. Älskar deras kläder då man kan röra sig i dem :D.

 1. Alltså jag vill så gärna beställa. Har du priser osv? Har ingen alls kontakt med meandi men har köpt en del begagnat och är nöjda med det märket, bra kvalité. Vi bor tyvärr inte på samma ort. Är det dessa plagg som kommer?

  1. Hej!
   Det spelar ingen roll att vi bor på olika orter :). Beställer du genom mig så ser jag till att du får kläderna skickade till dig via posten :). De kommer alltid
   per post med faktura så då kan jag bara fylla i din adress :). Kan vara fler plagg, detta är en sneekpeek vad jag vet :).

 2. Jag vill också beställa babblar kläder. Men hur gör jag beställningen? om kläderna inte kommer ut på webben den 24/1. Då vet jag inte vad jag ska beställa om jag inte sett kollektionen. /Caroline

  1. Caroline kläderna ska synas på webben den 24/1 men de går inte att beställa förrän efter 2 v och risken är stor skulle jag tro att de sälja upp innan det. Du kan lägga en beställning genom mig jag har party den dagen. Det du behöver göra då är att maila plagg + storlek till mig med namn, adress och jag tror även personnummer (gör detta den 24/1) så lägger jag en beställning åt dig :). Då kommer paketet med kläderna inom ett par dagar med en faktura till dig :).

   Hälsningar
   Madde

 3. Hej! Jag är väldigt intresserad av att beställa så fort det går. Har du möjlighet att skriva till mig? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: