Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Ögoninflammation och allmänt trött.

Åkt på ögoninflammation och är allmänt trött och nedstämd. Är väl för att jag inte är fullt frisk så då blir man väl nere antar jag. Sitter i ett öga också, grejen är den att jag tror det är allergirelaterad ögoninflammation jag får alltid så här i januari, det slår aldrig fel. Jag har dessutom inga allergitabletter hemma annars hade väl skiten slutat. Ska beställa nya men har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta.

Det här är anledningen till att jag idag inte är speciellt intresserad av något. Jag har nyss ätit tacos men ser framemot att gå och lägga mig för dagen. Det här är ingen bra dag och vissa dagar är ju bara så.

12 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: