Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Dagen innan ögonmottagningen.

Sitter och väntar på att få gå och lägga mig, det känns lite tidigt ännu men ska ju ändå upp imorgon för att gå till ögonmottagningen. Känner mig alltid så nervös inför såna där besök, just sjukhuset det är lite läskigt att gå dit tycker jag. Vet inte egentligen varför jag känner så men allas känslor är väl olika antar jag.

Har ni haft en bra dag? Jag är lite uttråkad, dels av att jag inte ser så bra men även för att jag inget kan göra. Eftersom ögat värker så är jag helt galet hur trött man blir av att inte se som man ska. En bra erfarenhet antar jag. Allt är väl bra som erfarenhet, antar jag. Jag försöker tänka att varje liten sak är en erfarenhet inför något stort. Det kanske är så det är också, alla erfarenheter är något man behöver för framtiden.

6 Comments

  1. Så tänker jag med! Ju fler erfarenheter desto mer förståelse för andra människor. Och just det där att ha ont är ju faktiskt riktigt jobbigt….
    Hoppas att läkarbesöket går bra och att de kan hjälpa dig! Ha en bra dag!

  2. Allas känslor är nog olika inför sjukhus, jag vet många som verkligen hatar sjukhus och undviker det i allra högsta grad. Sådana som har sån fobi för sjukhus att de inte ens förmår sig att hälsa på nära anhöriga som ligger inlagda och är svårt sjuka. Medan andra ser ett besök på sjukhuset som att gå och köpa mjölk ungefär.. Och det bästa är att ingen känsla är mer rätt än någon annan 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: