Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Ögoninfektion igen.

Jag blir tokig, så var det igång igen. Ett öga svullet och kladdigt, hela dagen har jag gått runt med ett öga som kladdar och sväller. Jag ser sämre igen och känner mig trött, förutom det hostar jag hela tiden. Får som andnöd och känner mig allmänt trött, när ska detta sluta? Jag var så glad där när det inte var något från fredagen när jag var på Mälardalens högskola och fram tills i natt. Trodde att det var på rätt spår, förstår ni vilken besvikelse det är nu?

Min söndag har på grund av detta bestått av att sova. Jag blir så trött av detta, det är som att ha feber eller någon form av infektion i kroppen men inte vara sjuk. Så jag får ringa vårdcentralen imorgon igen. Känner mig helt säker på att det är något med allergi och astma som ligger till grund för detta, jag känner mig kropp. Jag vet att läkare tyvärr många gånger inte tagit mig på allvar men att jag med min magkänsla alltid har rätt. Jag vet när något inte stämmer i min kropp, jag är lyhörd. Det är något som inte är som det ska just nu, jag känner det så väl.

Vilket lågt inlägg det blev nu, men det är aldrig roligt när man mår så här. Jag känner mig så deppad. Att ha ett öga som inte fungerar det är jättejobbigt. Det påverkar mig både gällande jobb och studier. Dessutom bidrar det till migrän och det är heller aldrig speciellt roligt.

18 Comments

 1. Å, typiskt! Det är så irriterande när något är ihärdigt. Hoppas verkligen det går över snabbt. Måste ju ja med immunförsvaret, att det första det bryter ner är ögonen och att det då blir infektion. Krya på dig!
  Kram

  1. Ja usch :(. Var till vårdcentralen idag i alla fall och fick höra att jag ska vara hemma. Ser inte framemot lönen där i slutet av februari men vad gör man :(.

 2. Men fy tusan, inte roligt alls ju! Hoppas du blir pigg fort!
  sv: På Netflix är beskrivningen ”Minnie är 15 år och förvirrad. En strulig affär med sin mammas 35-åriga älskare blir början på resan mot självkännedom.”. En kompis hade sett den och gillade den. Och en annan kompis tyckte den var helknäpp, haha. Så nu måste jag skaffa min egen uppfattning!

 3. nej men lilla vännen vilken otur inte nu igen då =(

  hoppas du piggar på de har du något att ta emot det droppar eller? krya på <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: