Dark Mode Off / On
Kläder

Victoria’s Secret – Underkläder.

Björn var på jobb i England i veckan. Hans flyg hem var lite försenat så då bad jag honom gå in på Victoria’s Secret och butiken på flygplatsen och handla nya trosor åt mig. Perfekt när man kan få något nytt så där, gillar dessutom dessa då de är mjuka.

Jag ville ha ett par grå och resten fick han välja. Det blev jättebra, nu har jag tre par trosor. Jag gillar att känna mig fin under, hur är det för er? Bryr ni er om era underkläder?

18 Comments

  1. Både ock! Har fina också, men mestadels älskar jag mina supergamla trosor som är både urtvättade och trasiga. När de är i det tillståndet tycker jag att de är som skönast 🙂
    Det är förresten säsong för citronträd nu så om du är sugen på ett ska du slå till nu 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: