Hotellfrukost och sovit ljuvligt på Scandic Västerås.

Jag har sovit som en prinsessa i natt, och som ni vet sover jag ALDRIG bra. Men i natt jag har sovit, så himla skönt. Varit helt tyst och inga ljud, sov djup och alldeles avkopplat. Så himla galet skönt verkligen.

Tog mig en rejält hotellfrukost så jag ska kunna hålla mig pigg hela dagen. Jag kommer hem närmare 20:00 ikväll då tåget jag bokade först blev inställt. Jag äter aldrig efter klockan 19:00 på kvällen så då lär jag se till att äta under dagen istället.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Hotellfrukost och sovit ljuvligt på Scandic Västerås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: