Sedan november när jag började studera här i Västerås har jag valt att bo på Scandic hotell här i stan. Det har stått att de renoverar och jag såg på Facebook för någon dag sedan att några rum var klara. Inte trodde jag att man skulle vara en av dem som fick ett helt nytt rum, men så var det. Detta rum är jag alltså alla först i!

Det luktar nytt och fräscht och det är så fint. Verkligen så där så när man kliver in känner man sig extra lyxigt inställd. Är så imponerad, vet ju att frukostbuffén här är helt ljuvlig.

Efter att jag kommit till hotellet så sms:ade Sarah mig så vi åkte och åt tillsammans. Jättekul verkligen att ses, prata och ha det kul tillsammans.

Så fin och härlig säng, ligger och njuter i den just nu.

Alltså denna känsla så roligt. Sånt här lär man ju inte uppleva igen så suger in mig detta dygn. Men kommer njuta varje gång jag kommer hit.

18 kommentarer

    1. Ja eller hur :D. Håller med dig, det borde de haft :). Var en jättehäftig upplevelse i alla fall. Hela rummet var så fräscht, känslan ingav verkligen ren lyx 😀

  1. WOW sådan härlig känsla att få bo i ett nytt fräscht rum,
    vara den första som sover i sängen…

    Hotellfrukost skulle jag icke tacka nej till… det var otroligt länge sedan sist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: