Sitter och väntar på nästa samtal. Man blir rätt trött i huvudet efter några timmar, men det är även så skönt efteråt när man haft samtalen. Ett efter ett lämnas och man ser att snart blir det ett stopp. Jag gillar att avsluta sådant som läggs som ett krav, precis lika mycket som jag älskar känslan av att se och uppleva doften av syren varje vår. När jag tänker på att det bara är ungefär två månader kvar tills vi här i Dalarna kan dofta syren igen värms jag till i hjärtat.

Dofterna av syren och hägg är förenat med skolavslutning och sommar för mig. Det doftar nytt och längtansfullt. Det doftar en tid för ro, lugn och uppvaknade. Som jag älskar sommaren. Jag ska njuta när den väl är här, jag drömmer mig dit .

Men några saker ska göras innan sommaren är här. Jag ska försöka mig på att äntligen skriva klart Amningsprovet jag började på våren 2016 innan jag kraschade, jag vill bli Hjälpmamma. Jag ska skriva klart ett PM tillsammans med mina fina studiekamrater, och en tentamen till mig själv. Utöver detta ska jag göra färdigt mina arbetsuppgifter jag har här på jobbet. Sedan ska jag ta mig en härlig semester, med böcker, blommor och stunder med den mest älskvärda människan i mitt liv. Min underbara fantastiska tonårsson.

10 kommentarer

  1. Att bocka av saker på sin “Göra-lista” är skönt, att känna sig klar är en härlig känsla.

    I början av juni brukar häggen blomma, sedan kort därefter… närmare midsommar än skolavslutning kommer så syrenen 🙂
    Det ser jag verkligen fram mot.

    1. Visst är det :). En skön känsla efteråt och även bra att ha att se på :). Jag märkte det där med syrenen när vi var till Vemdalen för två somrar sedan, det var i slutet av juni och början av juli och syrenen blommade där. Här hade den redan lämnat oss :).

  2. Åh, jag hittade en så fin hängsyrén som jag gärna skulle vilja plantera här hemma ihop med de andra syrénerna! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: