Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Vakna inför den nya dagen.

Befinner mig i sängen men ska alldeles strax gå upp. Nästa dag för samtal stundas, känner mig så trött igår efter samtalen. Somnade tidigt och sov sedan till nyss, men det känns bra.

Idag efter jobbet ska jag fixa mina naglar, sedan tänkte jag åka hem och ta till mig lite andrum. Det är helt enkelt en intensiv vecka, fördelen med intensiva veckor är ändå att man slutligen ser ett ljus på dem. Jag har ändå gjort en av fyra dagar, sen lugnas tiden ner lite grann.

Hoppas du har en fin tisdag att se framemot. Om inte gör som jag och tänk på fem bra saker med dig själv. Då brukar dagen känns så mycket bättre.

18 Comments

  1. Ja, de blir nog en bra dag tillslut. Men just nu i skrivandes stund känns dagen såååå lång, men en kaffe till och sen jobb så driver nog dagen på men jobbar dock dubbelt idag :/

  2. Vilket härligt tips för att få dagen att bli lite bättre 🙂 Ska prova det nästa gång jag har en dålig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: