Jag längtar efter sommarens varma färger.

Jag känner en längtan inombords. En längtan efter sommaren, solens värme och kärlek. Jag såg asfalt idag som sakta började ta form. Det känns som våren knackar på dörren, men jag vill inte ha så mycket snö längre som det är. Tålamod måste jag ha, men jag längtar efter våren.

Under den här dagen har jag haft utvecklingssamtal, en del i att vara lärare. När jag kom hem värkte huvudet likt en tickande bomb. Det är fullt fokus vid möten och samtal, så mycket till fokus att man är lätt slutkörd efteråt. Det är ännu två dagar med samtal kvar, men jag har fått lite gjort och det känns bra.

Sitter och tänker på sängen. Snart ska jag göra den mitt sällskap, så skönt det ska bli. Att få sova och börja upp en ny dag imorgon.

Har du haft en fin och innehållsrik måndag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

22 thoughts on “Jag längtar efter sommarens varma färger.

  1. Tro det eller inte så länkar jag också efter våren/sommaren.Jag som i vanliga fall älskar vinter är så trött på den tråkiga snön.Det går liksom inte att åka pulka eller göra snögubbar med denna snö. Hoppas att värken i huvudet släpper tills morgon dagen.

  2. Jag längtar verkligen också efter vår, sol och värme. Här har det varit fullt ös idag. Har hunnit med att jobba på båda mina jobb, träna och pysslat om mina egna naglar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: