Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Jag längtar efter sommarens varma färger.

Jag känner en längtan inombords. En längtan efter sommaren, solens värme och kärlek. Jag såg asfalt idag som sakta började ta form. Det känns som våren knackar på dörren, men jag vill inte ha så mycket snö längre som det är. Tålamod måste jag ha, men jag längtar efter våren.

Under den här dagen har jag haft utvecklingssamtal, en del i att vara lärare. När jag kom hem värkte huvudet likt en tickande bomb. Det är fullt fokus vid möten och samtal, så mycket till fokus att man är lätt slutkörd efteråt. Det är ännu två dagar med samtal kvar, men jag har fått lite gjort och det känns bra.

Sitter och tänker på sängen. Snart ska jag göra den mitt sällskap, så skönt det ska bli. Att få sova och börja upp en ny dag imorgon.

Har du haft en fin och innehållsrik måndag?

22 Comments

  1. Jag längtar verkligen också efter vår, sol och värme. Här har det varit fullt ös idag. Har hunnit med att jobba på båda mina jobb, träna och pysslat om mina egna naglar 🙂

  2. Tro det eller inte så länkar jag också efter våren/sommaren.Jag som i vanliga fall älskar vinter är så trött på den tråkiga snön.Det går liksom inte att åka pulka eller göra snögubbar med denna snö. Hoppas att värken i huvudet släpper tills morgon dagen.

  3. Det känns alltid så konstigt när jag ser eller hör att andra har snö! Här har vi inte någon snö alls längre faktiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: