Med hästsvansar i håret, en solig dag.

Eftersom det var så pass varmt idag satte jag upp håret i två hästsvansar. Det var jätteskönt och kändes som det blev luftigt!

Jag åkte med Björn till Kniva, han skulle skruva med crossen och jag satte mig i solen. Jätteskönt att bara få lite sol och lugn där. Det var väldigt tyst och skönt och det gillade jag, ibland behöver jag det där lugnet som idag.

Imorgon drar jobbet igång igen, fyra dagars arbetsvecka med allt vad det innebär. Veckan därefter det ska jag till Västerås och högskolan för sista gången denna termin. Helt galet att jag snart gjort ett helt år på specialpedagogsprogrammet, tycker nyss jag åkte dit för första gången.

Ser man till hur veckorna nu ser ut kommer det att hända massor nästan varje vecka. På fredag åker William till Skåne med sin farmor, faster och gammelfarmor, han kommer hem igen på söndag. Veckan efter det som jag skrev dags för Västerås, veckan därefter den 28/5 ska jag gå Blodomloppet och på onsdagen samma vecka är det Temafest på Williams skola. Sedan är det juni och då är det först 6 juni när det är ledig dag och Björns födelsedag. Sen nästkommande vecka på torsdagen slutar William 7:an och det är skolavslutning, och på fredagen är det skolavslutning på skolan jag jobbar. Så veckan därpå närmre bestämt tisdagen den 19 juni gör jag min sista arbetsdag innan semestern.  Jag vet med erfarenhet att från den här tiden i maj och fram tills semestern brukar gå med rasande fart framåt, det är nog därför maj och juni är sådana härliga månader. För det händer något hela tiden, man blickar framåt och lever lite extra.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Med hästsvansar i håret, en solig dag.

  • 14 maj, 2018 at 21:32
   Permalink

   Visst är det så :). Skönt också på ett vis, man kommer närmare en tid för uppladdning 🙂

   Reply
 • 13 maj, 2018 at 23:25
  Permalink

  Så fin du är! Härligt med mycket att se fram emot 🙂

  Reply
  • 14 maj, 2018 at 21:25
   Permalink

   Ja det känns jättebra :D. Ser så mycket framemot dessa veckor 🙂

   Reply
 • 14 maj, 2018 at 00:30
  Permalink

  Jag har hästsvans varje dag nu när det är så varmt 🙂 Fulltecknat program hela månaden ut ser jag 🙂 Själv tar jag en dag i taget, har inget inplanerat alls och det är skönt tycker jag 🙂

  Reply
  • 14 maj, 2018 at 21:25
   Permalink

   Åh förstår det :). Ja är alltid mycket som händer så här i slutet av läsåret 😀

   Reply
 • 14 maj, 2018 at 07:22
  Permalink

  Så fin du är! Jag brukar också experimentera med håruppsättningar då de är varmt 😉 och jag tycker inte ens om att ha de uppsatt så de blir ett problem haha

  Reply
  • 14 maj, 2018 at 21:29
   Permalink

   Åh tack :). Haha känner igen det där, är lika :). Föredrar utsläppt hår 😀

   Reply
 • 14 maj, 2018 at 07:23
  Permalink

  Ja denna tid brukar gå fort, trots ljusa sommarkvällar vilket gör att dagarna blir längre hinner man knappt blinka innan veckan gått,.. jag tror Elins skolavslutningen är omkring 15 juni.

  Jag hoppas på lite tid att ta med kameran å fota, denna tid är så fin och det gäller att passa på innan höstmörkret slår till.

  Reply
  • 14 maj, 2018 at 21:29
   Permalink

   Ja verkligen, så himla skönt :). Åh hoppas du får tid med att fotografera <3

   Reply
 • 14 maj, 2018 at 09:33
  Permalink

  Så fin du är i tofsar! ?

  Reply
 • 14 maj, 2018 at 09:36
  Permalink

  Men hur gulligt är inte det med håret så? ?

  Reply
 • 14 maj, 2018 at 23:14
  Permalink

  Så fin du är! Jag hade aldrig kunnat bära upp två tofsar tror jag. Känns som att jag hade sett ut som en tolvåring! 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: