Jag tog mig till högskolan till fots idag. Det var så fint väder att jag beslutade mig för att gå, det var också spännande att få se hur Västerås ser ut på våren. Jag har bara varit här sommar, höst och vinter, nu fick jag se denna stad i våren.

Det är så gulligt att titta på alla fina statyer som finns här i stan, samt parker som man ser på flera platser.

Så var jag då framme vid Mälardalens högskola. Jag gick direkt in för att sätta mig utanför Gamma där vi hade information idag. Sedan så har vi suttit med åtgärdsprogram och efter det skrivit på vårat PM.

Den känns så stor Mälardalens högskola med sina två hus, en med cafeteria och en med restaurang.

Idag satt vi i restaurangen och skrev på vårt PM. Om man köper lunchen där får man en liten kopp kaffe på köpet. Det är helt klart värt det när man pluggat.

På väg mot hotellet, jag gillar verkligen att sova på hotell och detta rummet idag har badkar! Det har inte blivit något bad men ändå. Hur ofta får man badkar på hotellrummet? Har aldrig tidigare fått det.

Så fint rum också, gillar verkligen att de numera har renoverat så många av rummen. Det är så fint att få vara där i rummen.

Stor och härlig säng. I skrivande stund sitter jag i sängen och tittar på Shadowhunters. Tidigare idag såg jag senaste avsnittet av The handmaids tale som jag förövrigt älskar. Helt klart en av de bästa serierna. Så glad att jag började se den för ett år sedan.

Så himla fint här på rummet som sagt, jag tittar på bilderna och känner mig lyckligt lottad att få spendera natten här. Sedan imorgon ska jag så klart äta god hotellfrukost.

Tog mig en kort promenad här på kvällen. Återigen såg jag några statyer, denna var bara så himla söt. Kolla alltså dessa fina apor på en bänk.

Nu ska jag titta klart på Shadowhunters och sedan lägga mig. Hoppas du haft en fin torsdag. Det har jag haft.

30 kommentarer

  1. Västerås är en fin stad, sist jag var där då var det Power Big Meet 🙂 Att bo på hotell är mysigt och det finns inget bättre än hotellfrukost. Gillar statyn med aporna 🙂

    1. Ja det är det verkligen :). Kul :D. Har bara varit med marknaden på BPM här i Västerås. Men aldrig nere där du bor :). Visst är den söt med aporna 😀

  2. Så härligt att bryta vardagen lite ibland och bo på hotell. Perfekt att förena nytta med nöje på det viset 🙂 Så fina aporna var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: