Specialpedagogsprogrammet: Mot Västerås och högskolan!

Så sitter jag på tåget. Lyssnar på musik och väntar på min resa mot Västerås och Mälardalens högskola! Vaknade strax innan fyra, jag la mig dock vid 19:30 igår kväll så jag är utvilad. Fick möta ett vackert Falun i morgonstund. Fågelkvitter och gryningens sol. Luft som doftar vår och liv, det slog mig att jag bara jobbar 14 dagar till sedan börjar semestern.

Livet och att få leva. Jag känner sådan tacksamhet över livet. Tänk att få vakna upp till det här. Att leva mitt i försommaren! Jag tror varendaste varelse på jorden som öppnar ögonen denna tid på året känner sådan glädje.

På tågstationen höll jag på att få hjärtstopp. Jag gick på perrongen och hör plötligt någon skrika till “Lady, were you go“. Visade sig vara en uteliggare, och alkoholen stod bredvid bänken. Så sorgligt, alla dessa människoöden man möter tidigt på morgonen. Dem vi aldrig ser på dagen, de skiner med sin frånvaro och förmodligen var det nog fullt på Riastugan kan jag tänka mig.

Nej nu ska jag lyssna på musik och åka mot Västerås. Skriver när jag är framme!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

31 thoughts on “Specialpedagogsprogrammet: Mot Västerås och högskolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: