Ett rosa band och två äggkoppar från Ostindia.

Min mamma kom förbi här med sin hund Nikki i torsdags. Mamma och hennes man skulle till IKEA för att handla och efteråt skulle de åka till sommarstugan. Så därmed fick jag och William äran att passa fina Nikki. Williams vars högsta önskan är att köpa hund var helt lyrisk.

Mamma hade med sig två Ostindia äggkoppar åt mig samt ett Rosa band som hon köpt. Jättefint med present! Idag ska vi åka till Orsa och hälsa på min fina mormor och efter det tar jag och William och styr bilen mot Furudal och Näset för att hälsa på min mamma, hennes man och Nikki. Det kommer bli en fantastisk lördag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

56 thoughts on “Ett rosa band och två äggkoppar från Ostindia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.