Att vakna till en söndag.

Har precis vaknat, jag var helt slut igår när jag kom hem från Orsa och Furudal så jag somnade ganska direkt. Vi hade det jättebra och jag kommer skriva mera om detta senare idag.

Idag ska jag städa, plugga och ta en promenad. Beslutade mig i fredags för att från och med idag söndag ska jag börja ta tag i hälsan igen. Man har ändå bara en kropp och den ska man vara rädd om. I januari ska jag få börja med medicinsk yoga också vilket jag tror kan vara helt perfekt för mig.

Vad ska du göra idag? Några speciella planer?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Att vakna till en söndag.

 • 14 oktober, 2018 at 09:00
  Permalink

  Hoppas du får en fantastisk dag fining! Själv ska jag tentaplugga som bara den…. Wish me luck! Kram <3

  Reply
 • 14 oktober, 2018 at 09:09
  Permalink

  Så skönt med en promenad i dag. Jag ska också ta tag i min hälsa tänkte jag. Spännande med medicinskt yoga, hoppas att der går bra 🙂
  Jennysvardag recently posted..Fortfarande inte bra

  Reply
  • 14 oktober, 2018 at 18:09
   Permalink

   Ja absolut, man behöver det där med att ta hand om sig själv :). Ja det kan nog bli bra 😀

   Reply
 • 14 oktober, 2018 at 09:48
  Permalink

  Hoppas du hade en bra dag i Orsa och furudal. Låter som en bra yoga du ska börja på i Janari.

  Ha forsatt trevlig dag

  Reply
 • 14 oktober, 2018 at 11:00
  Permalink

  Men mums vad gott det där såg ut 😀 Inte helt fel att starta dagen så 😉

  Reply
  • 14 oktober, 2018 at 18:11
   Permalink

   Ja var inte direkt så jag startade dagen, men gillar bilden :). Nu ska jag börja mitt nyttiga liv 😀

   Reply
 • 14 oktober, 2018 at 11:07
  Permalink

  Så vackra färger på rosorna du hade. Det gäller att ta vara på sig själv, och yoga är alltid bra. Har testat medicinsk men inget för mig, däremot yinyoga.. Där varvar jag ner. Som tur är så är vi alla olika.

  Reply
  • 14 oktober, 2018 at 18:09
   Permalink

   Jag har ingen aning om detta funkar för mig, kanske eller kanske inte det visar sig i januari 🙂

   Reply
 • 14 oktober, 2018 at 12:02
  Permalink

  Medicinsk yoga? Har aldrig hört talas om… Du får gärna berätta mera.
  Din lördag lät som en bra dag <3 jag hoppas Din söndag blir precis som Du önskar.
  Hälsan är viktigt.

  Reply
  • 14 oktober, 2018 at 17:34
   Permalink

   Det ska jag absolut göra, det är någon form av yoga som är anpassat för kroppen som jag förstod det :). Ska tydligen vara bra om man har värk 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: