Idag åkte jag ner för att fotografera min fina bästa vän Lisas barn Carl och Alice. Jag behövde komma ut en stund. Det gör så ont inombords men att umgås med någon man tycker om gör att det för stunden blir en annorlunda känsla inombords. Det blir en stund med lugn.

Glädjen i lyckliga barn. Jag blir lugn när jag får fotografera och således göra något som är mer kreativt.

Alice lekte lite med min nyckelring med dalahäst på som jag fått av min bror. Lilla Calle tittade också nyfiken på den och sin storasyster.

Alice är van att modella vid det här laget, jag har ju fotograferat henne sedan hon var nyfödd.

Lisa visade mig Alice fina hätta hon fått. Så när hon hade den på sig tog jag några foton. Alice hade även hittat sin ryggsäck så tyckte det blev väldigt gulligt ihop.

Alice satt och sa till deras hund Cubus att sitta. var så gulligt så jag tog foto på det.

En avslutade bild på Lisas två barn och hund Cubus. Tyckte den blev söt, så tagen från ett liv.

54 kommentarer

  1. Vilka fina bilder du har tagit! du är duktig på att fotografera. Ibland hjälper det att få göra något annat och inte tänka på det som är jobbigt 🙂 kram!

  2. Åh vilka fina bilder det blev!? Barnen är så söta och ser så glada ut att jag lätt kan förstå att du fick en annan känsla inombords. Det ser jättemysigt ut med hunden med tillsammans med barnen?
    Lillan Kind recently posted..Lite sugen…

  3. Men så fantastiskt fina bilder. Jag fastnade direkt för flickans hätta, den är ju så himla söt! ??

  4. Så underbara foton du tagit på de söta barnen 🙂 Kan förstå att det var skönt för dig att komma iväg och släppa lite på allt, hoppas att du snart kan må bättre. Tänker på dig, kramar <3

  5. Men vad underbara bilder! Blir helt varm i hjärtat <3 Skönt att du fått spendera tid med någon som bryr sig om dig när du mår såhär. Massa kramar <33

  6. Vilka fina bilder det blev!! helt underbart när barn ska försöka ge kommandon till djur, min bror på 5,5 år brukar härma mig, när jag säger tricks till hunden ska han också försöka jag bara ler av det?

  7. Jag tycker att du gjorde helt rätt i att komma hemifrån ett tag och fokusera på något annat för en stund.Önskar att vi bodde närmare varandra så vi kunde träffas på riktigt och få ge dig en riktigt stor kram. Tänk om du kunde fotografera så vackra bilder på mig och sonen i hop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: