Det är lördag och -9 grader.

William drog tidigt idag, han skulle nämligen till Bjursås för att åka skidor med en kompis hela dagen. Själv ska jag gå ner mot stan alldeles strax, klockan 10:00 ska jag till Daily life spa och fixa mina naglar lite fina för månaden. Jag skulle varit där igår men hon som gör mina naglar fick förhinder.

Jag hann i alla fall med att plugga lite igår, skrev ihop första delen i min tentamen som ska vara klar den 11 februari, anledningen till att jag reagerar på det datumet är för att det är min födelsedag. Jag vill gärna vara klar med tentamen tills dess känner jag, så har en förhoppning om den saken, tänkte sätta mig i eftermiddag och kväll och fylla på med litteraturen så kan jag göra den sista delen imorgon. Då kan jag bara finputsa på allt sedan i några veckor tills jag kan skicka in uppgiften. Men nu ska jag slänga på mig ett underställ innan jag beger mig ut i -9 kylan. Det ska bli skönt att ta mig en liten promenad och få ta del av utomhusluften vägen till och från Daily life spa, då kanske hjärnan får lite syre en stund. Vad ska du göra denna lördag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

12 thoughts on “Det är lördag och -9 grader.

 1. Usch för -9 grader då är det verkligen kallt hoppas du höll dig varm, själv tog jag mig också en promenad nu på kvällen var skönt med lite friskluft 🙂 kram
  Amanda recently posted..Lördag

 2. Låter som en bra plan, för vem vill sitta med hemtenta strax innan sin födelsedag ❤
  Här i värmland har det varit jättevackert väder, älskar vintern när solen är framme ❤
  Hoppas du fick njuta av promenaden ❤ lycka till med pluggandet 👍

 3. Just nu har jag en sådan där dag där att läsa om hur andra har större barn som sköter sig själva en förmiddag bara låter som sån lyx! Och att ta en promenad, än om kallt haha, fixa naglarna och tänka klart en tanke i lugn och ro. Sen vet jag ju, större barn innebär också helt andra utmaningar. Våra små sover för stunden till två och jag svarar på kommentarer, skriver nya, äter pannkaka. Kvällen kommer mestadels bestå av lekar, bus, tv, bad och lyckas orka natta dem innan jag själv däckar 🙂
  Marie recently posted..Krönika – Mot Alla Odds är min sport.

 4. Så skönt med framförhållning när det gäller tentan! Här blir det en dag hemma. Husse har skadat menisken så frågan är om vi behöver uppsöka akuten eller inte…

  Ha en fin lördag!
  Znogge recently posted..När man inte…

 5. Skönt att börja i tid så man inte sitter där i sista sekund. Kul att få fixa naglarna. Här är det också massa minus (har ingen termometer men min kropp säger kallt, haha). Än så länge gör jag inte så mycket och har inga direkta planer.
  Pärla recently posted..Nu är det fredagsmys

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: