Medarbetarforum, låg temperatur & frukost.

Jag tog tempen igår innan läggdags. Jag är låg i temperaturen och ligger på 35,9 men igår var den alltså nere i 35,6. Jag hade inte varit ute men kände att nu är det läge att kolla upp saken. Imorgon ska jag lämna prover, är de prover jag tagit förr och de är alltid bra men kan väl göra en hälsocheck igen. Det är så jobbigt också för jag lider liksom av att vara så här kall, jag fryser liksom konstant och hela tiden.

Eftersom vi hade studiedag idag, och jag således kunde promenera till Medarbetarforum så åt jag min frukost tillsammans med Unionens medlemstidning Kollega. Jag gick nämligen med i Unionen i höstas. Jag är lärare och med i Lärarförbundet, men så slog det mig att som bloggare och egenanställd kan jag med fördel även vara medlem i Unionen också. De har dessutom studentmedlemskap så betalar 100 kronor under hela studietiden, perfekt för mig som får lite inblick i två världar.

Jag gick ner till medarbetarforum i snöfall mer eller mindre. Det kommer mer snö dessutom, men plusgrader står på väderleken nästa vecka och jag hoppas det stämmer. För nu längtar jag efter våren, värmen och framförallt hår som inte blir blött av snön. Medarbetarforum var olika föreläsningar om diverse olika saker gällande att hålla ihop, jag fick även sittande massage vilket jag gillade speciellt mycket. Bra koncept så här på en studiedag.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

26 thoughts on “Medarbetarforum, låg temperatur & frukost.

 1. Vad härligt att börja dagen med e lugn frukost. Här snöade de imorse och så var det slask när man kom hem. Men jag längtar också efter våren som du 🙂
  Amanda recently posted..Lillördag

 2. Jag har också låg temp 36,3 i grund temp. Har jag 37,2 känner jag mig riktigt sjuk. Jag har lärt mig att jag har låg ämnesomsättning vilket gör att mitt blod åker lite långsammare och därför är jag frusen och kan bli riktigt råkall.

  Fick lära mig om detta när jag var gravid med dottern. Har man låg ämnesomsättning behöver man mer energikickar och kan behöva socker oftare och mer. Testa dig så du får veta att allt står rätt till. Lycka till
  Kamilla recently posted..Det ska vara enkelt att fakturera.

 3. Åh hoppas de löser sig med kroppstemperaturen fina du! Är du egenanställd? Det tror jag inte att jag visste om, är de företag du har & isåfall vad för något? Vore kul att läsa mer om de 😃
  Yela recently posted..Bojkotta detta företag

  1. Ja genom Coolcompany sedan våren 2016. Tar alltid samarbeten så jag kan fakturera med dem :). Har dock alltid använt dem, när jag var sjukskriven hösten 2016 så tog jag inga samarbeten tex :). Men annars har jag använt dem varje månad. Vill inte ha eget företag så då passar det mig att vara egenanställd via Cooolcomapany :).

 4. Glömde. Att vara lågtempad sägs inte vara något “sjukdomsrelaterat”, både jag å Elin är ju oxå lågtempade… men medan jag typ alltid fryser så är det sällan Elin fryser… ska bli intressant att höra vas sjukvården kommer till för slutsats då det gäller Dig. Jag har ibland tänkt att det hänger ihop med lågt blodtryck.

 5. Som jag kommenterade på din Facebook igår är jag också lågtempad, men SÅDÄR låg temp är nog inte jättevanligt. Tycker att det låter vettigt att kolla upp det 🙂

 6. nej men oj du kanske har dåligt järnvärde då kan man va kall o frysa ofta Hoppas de kollar dej bra inte kul o frysa
  vem vill inte ha vår nu räcker det . idag sådär ruggit småblåst +5 och det kändes as kallt
  men va bra de har et billigare för stunenter . ja hade behövt den massagen idag ont i ryggen iag efter ja damsugit soffan skit jobb =)

  ja usch nu är jag ordentligt sur på både bloggen och fb va de håller på . just nu kommer ja inte ens in igen på fb . underhålls arbete … suck
  Ullie recently posted..Men alltså.. Vad är problemet??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: