Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Är det inte så att vi berör ämnet politik hela tiden? Mer eller mindre? Vi är trötta på saker, eller vill förändra? Samtidigt kanske man inte öppet alla gånger säger vad man röstar på? Jag tänker att politik är något vi diskuterar omedvetet hela tiden. Lite som en del av vilka vi är?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


4 kommentarer

 1. Ibland kan det skapa osämja om man tycker olika när det gäller politik. Min mamma, min man och barn vi pratar endast med varandra om politik. På något sätt, just nu har samhället skapat ett politisk korrekt levene. Man får inte höja rösten om man är olik och tycker något helt annat. Då lever man tyvärr i en diktatur. Inte i demokrati.
  Till mångt och mycket är det delvis medias fel. Tråkigt men sant=(
  Bra fråga!!
  Kram
  Biggeros recently posted..Calle Cruces

 2. Så har jag aldrig tänkt, men jag inser att du har rätt. På ett och annat sätt är ju många av våra åsikter och handlingar styrda av politik.
  Ska svara på frågan imorgon:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: