Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Ska man tala eller inte tala om politik, vad tycker du?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Är det inte så att vi berör ämnet politik hela tiden? Mer eller mindre? Vi är trötta på saker, eller vill förändra? Samtidigt kanske man inte öppet alla gånger säger vad man röstar på? Jag tänker att politik är något vi diskuterar omedvetet hela tiden. Lite som en del av vilka vi är?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 Comments

  1. Ibland kan det skapa osämja om man tycker olika när det gäller politik. Min mamma, min man och barn vi pratar endast med varandra om politik. På något sätt, just nu har samhället skapat ett politisk korrekt levene. Man får inte höja rösten om man är olik och tycker något helt annat. Då lever man tyvärr i en diktatur. Inte i demokrati.
    Till mångt och mycket är det delvis medias fel. Tråkigt men sant=(
    Bra fråga!!
    Kram

  2. Så har jag aldrig tänkt, men jag inser att du har rätt. På ett och annat sätt är ju många av våra åsikter och handlingar styrda av politik.
    Ska svara på frågan imorgon:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa