Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Utmaningsvecka – Tema hösten.

Fina Madelena kör höstutmaningen i gruppe social media support& share group och idag är hennes fråga:

Vad dricker ni helst en kylig höstdag? Är det en go kopp the, kaffe eller varm choklad? Något annat? Dela gärna med er.

Jag dricker faktiskt allra helst kaffe, men sedan kommer en kopp te när man varit ute och frusit en kall kväll. Runt december unnar jag mig alltid choklad, och då gärna på julafton med grädde och polkagrisstång.

12 Comments

  1. Brukar vanligtvis dricka te eller varm choklad. Kommer i år att bryta traditionen och testa någonting nytt. Finns en dryck med pumpa och andra övriga drycker världen över som man enbart har sett. Aldrig haft mage med att testa; så det blir min uppgift att göra! ?

  2. Jag dricker nog caramellate om jag är på tex espresso house. Gillar inte alls te men varm choklad är inte fel dock skulle jag behöva ha i lite socker.

  3. Du dricker både kaffe, te & choklad du ? när det är kallt ute. Fast vid olika tillfällen ☺️?. Te när du har varit ute i kylan & Choklad på julen ??✨. Det låter mysigt ☺️

  4. Om det är en riktigt ruggig dag och jag känner mej frusen så kan det hända att jag tar en kopp the eller ett glas rom, choklad kommer i tredje hand,
    det drack jag oftare när barnen var små.

  5. Jag har börjat dricka oftare kaffe än tidigare. Men när jag gör det så blir det oftast i en muminmugg eller muggen med motiv och text från Madicken. Fin mugg du har.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa