Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar

Ätstörning: Trötthet, och funderingar.

Jag är så trött, rejält trött verkligen. Kom hem från jobbet och stupade i mer eller mindre. Sov och sov, blir nästan rädd för mig själv när jag är så här trött. Det känns inte normalt fastän jag någonstans vet att det är det.

Har i alla fall fått i mig måltider idag, om än inte bra. Det började bra, men efter jobbet. Jag orkade verkligen inte äta lunch jag ville bara sova. Så jag tog några mackor och somnade sen. Har fixat så det finns matlåda imorgon, och ska försöka kontakta Dala ABC för känner att jag nog behöver peppning på lite olika plan nu. Är så rädd för att misslyckas men när vardagen kommer är det så förbannat lätt att göra det. Varför?!

Jaja, kanske morgondagen blir bättre. Ska se till att fixa måltiderna då! Jag måste!

8 Comments

 1. Måste vara jobbigt att vara så trött, tycker absolut du skall kolla med dem då det ju inte funkar att vara så trött. Men jag hoppas ju att du känner dig bättre i morgon. Kan vara extremt trött i intensiva perioder men inte alls så trött så som du beskriver

 2. Du har ju levt i en liten bubbla, och då är det rätt så enkelt, men då man ska klara sig själv blir det väldigt annorlunda. Du kommer fixa det till slut.

 3. Kul att kika in här hos dig efter så lång tid, snygg design du fått till! Saknar verkligen bloggvärlden.

  Jag kan relatera till tröttheten, är också så otroligt trött hela tiden även om jag sover väldigt mycket.
  Bra & skönt att du har någonstans att vända dig till för pepp & hjälp! Jag tror på dig❤️ Har också varit ätstörd & kämpar på med maten nu också, vet hur tufft det är och skickar dig en massa pepp & styrka!

 4. Du har ju inte jobbat länge. Kroppen är fortfarande ovan. Tränar jag eller jobbar så kan jag med stupa & sova efter lunch. Men mycket handlar om vad du har gjort dagarna innan. Om saker har tagit mycket energi. Så tar det några dagar innan energin är tillbaka. Så då är energi av mat viktigt & vila. Sen tänka på. Vad är det som tar energi. Lättare att acceptera tröttheten då. Tror jag ?.
  Bra att du ska ringa Dala ABC & få råd & peppning.

  Du kommer att klara alla måltider i morgon ?❤️
  Ta hand om dig & va rädd om dig❣️?

 5. Känner igen det där med tröttheten, jag behöver mycket sömn och när jag inte lyssnar på kroppen så blir jag så trött i längden. Hoppas du snart är piggare. Sedan så måndagar för mig är jag nästan alltid trött oavsett helgen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: