Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Men fy fan va moffigt.

Alltså blev lite sur nu. Dels har jag inte blivit kallad för vikariemöte, sen ringde jag förra veckan för inloggningsuppgifter och fick uppgifter och allt. Så idag kom jag inte in. Sen helt plötsligt kommer det fram att dom gett mig nån annan bruds inloggning, namns osv. Alltså vi heter samma sak men är vikarier på helt olika ställen. KUL , eller inte. FAN inte konstigt att jag fått jobba på lite på sista tiden. Försöker få tag på vikarieförmedlingen ska faktiskt sura något känner jag. Tycker det är förbannat dåligt att glömma folk så där.

Ska så fort jag duschat fixa med gipsfigurerna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: