Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Högskoleverket haha.

FY fan. Jag och Lisa var ju med högskoleverket som ville träffa oss lärarstudenter idag. VI var yngst i gruppen, haha jag kände mig som ett barn typ inför dom 10+ arna. Fanns även dom som var betydligt mycket äldre en min mamma i gruppen. En karl (student) var bara för mycket nog för alla använda höga akademiska ord så det lät pinsamt men denna ”JAG VILL FÖRKOVRA MIG I LITTERATUREN” haha, jag och Lisa höll på att dö av skratt när vi lämnade rummet och diskuterade orden vi fått höra. Dels såg man på professorerna, lektorerna osv att dom tyckte det var sjukt kul att vi två tjejer från Dalarna under 30 satt där, dels tyckte dom nog att vi inte kunde använda dom akademiska orden så som dom andra som skrev eller skrivit sin C-uppsats (X-jobb) , vi satt där och bara kände oss små. Haha, men ja det var en upplevelse och man fick i alla fall säga något vilket var viktigast.
Dock kan man ju fundera över han den ena karln från högskoleverket, han satt och himlade med ögonen, ritade något ibland och stirrade på klockan. HAN var alltså mycket intresserad *s*, och förövrigt var han en kopia av Carl Bildt som ung. DÅ menar jag på allvar alltså, lika glas ögon, kostym och allt. Dock med annan dialekt alla utom en talade rikssvenska, föredrog han som inte talade riks, men det beror nog på att jag älskar dialekter.

NU ska jag ”förkovra” mig i bloggvärlden. HAHA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.