fbpx
Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Soppa för halsen och röda naglar.

Jag har målat mina naglar RÖDA! Wow snacka qvinna varning hörrni! Tycker det är typ röda naglar samt röttläppstift som är kvinna. Som rosa, blått, svart osv är mer tonårstjej/flicka. MEN rött det är kvinna VUXEN. Jisses.
Använder typ aldrig nagellack mest för jag inte orkar måla sen hatar jag när det kommer utanför och hela det dära kittet. Men nu så jag målade mina och sonen ville självklart inte vara sämre så han fick det han med dock ljusare färg för rött var ingen favorit. Anledning till det röda är ju att imorgon ska jag vara utklädd till gamla tider. Tror jag ska göra fotona i normal, svartvit samt sån där gammal färg sen när ni får se dom så det verkligen ser gammalt ut. Kommer bli KUL för hoppas att min röst inte sviker mig nu bara. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
Angående det där med blått och svart och rosa som jag ser som tonårs/flicka så ingen missuppfattar JAG använder sånt om jag ska ut (dom få gånger jag målar) normalt. Men det är inga “vuxen” färger. När jag var fjortis brukade jag måla blått och gult nagellack i färger på naglarna, använde nagelsmycke (finns sånt nu med?) man gjorde hål i nageln så hade man smycke längst ut typ som piercade nageln? Sen brukade jag göra nyckelpigemönster på naglarna också. MEN va fan jag var fjortis på 90-talets slut, då var också piercing något unikt. Minns liksom när jag såg hål i läppen IRL första gången var i 8:an eller 9:an och under samma period var det gymt inne med rastaflätor och dreads. Nu förtiden har typ alla piercing eller har i alla fall haft. MYCKET skillnad från 90-talets sista tid. Vi är kanske generation piercing vi då? Menar vi som är födda på 80-talet och typ hade våran fjortis/tonårstid på 90-talet?

NÄ nu ska jag äta min soppa. Sonens pappa handlade gulasch soppa åt mig mycket pågrund av min hals.
LITE bilder.


Gah kvinna varning.


Soppa för mamman.


RIKTIG god för att vara köpt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: