Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Läraryrket

Kyla.

Idag har det varit riktigt kallt, de känns fortfarande kallt fast jag varit hemma i flera timmar. Sitter med halvfryser, ska strax ta ett hettbad tänkte jag. Bara för att mysa ner mig i badet en stund.

Vad har ni hittat på för något spännande idag? Denna dag har gått så fort så jag har faktiskt inte riktigt hunnit med, jobbade och efter jobbet gjorde jag klart PIM 3 så nu hoppas jag på att den ska bli godkänd. Har även ringt högskolan och frågat vart mitt examensbevis tagit vägen. Fick svaret att de var på gång, och endast väntade på rektorns underskrift så nu hoppas jag på att dom stressar på så jag får det. Ett examensbevis känns som ett bra sätt att faktiskt få saker att rulla på.

Nä ska ta mig ett bad nu som sagt.

6 Comments

  1. Kallt ! JA! hoppas det kan komma lite snö snart, bara kommit små fjun idag. idag har jag varit i Mora och julhandlat och träffat en vän 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: