Idag efter jobbet åkte jag hem och städade, William och Björn drog till Lugnet för att bada då Björn slutade tidigt idag. Så jag städade och pratade med mamma i telefonen. Björn och William kom hem och vi gick fram och tillbaka till maxi där dom hamnade. Jag orkade ingen middag idag så dom åt mat medan jag inte gjorde något nämnvärt. Hjälpte William med svenska läxan och sen var det kväll. Såg nyss på the walking dead och har massa serier att ta egen, men klockan nio på kvällen håller jag på att stupa i säng så vet i fan hur jag ska orka titta på serier, just nu läggs favoriterna först och sen kommer de andra. Ska försöka hinna ikapp serier i veckan och har som mål att hinna börja med PIM 4 också, eller ja själva uppgiften. Frågorna har jag redan tagit mig igenom. Imorgon jobbar jag 8-16 då det är A-lag, tisdagar är min enda långa dag men de dagarna brukar gå lika fort som resten av veckan.

Jag hoppas att jag får lite paket imorgon, från CDON, Ellos och Blingo. Beställt film från CDON, Lite smått och gott från Ellos, och fina kläder från Blingo som jag föll för när det var köp 4 plagg betala för 3. Ni får se allt sen när det kommer. Känns som jag blivit så seg med bilder, förut fotade jag mer. Nu både skriver jag mindre och bloggar mindre. Men jag är en periodbloggare ibland bloggar jag hela tiden och ibland hamnar jag i lite “seg” svacka.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: